povlacenje stomaka nakon porodjaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
ana69
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 14, 2005 12:49 am

povlacenje stomaka nakon porodjaja

Post od ana69 »

pre tri meseca sam imala carski rez,nakon toga svoju tezinu sam gotovo odmah vratila ali stomak nikako da skinem!
Da li da nosim neki steznik?
Od kada nakon arskog smem da pocenem da radim vezbe tipa trbusnjaka?

Kako da se resim stomaka?
beba jos uvek doji.
Ksenija72
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 3:28 pm

Povlačenje stomaka nakon porođaja

Post od Ksenija72 »

Draga Ana, odgovore na tvoja pitanja naći ćeš u knjizi "Šta da očekujete u prvoj godini" a izdavač je Kreativni centar. Inače, knjigu ti srdačno preporučujem-zaista je prava mala Biblija za mame.
Ako ti je rana zarasla-poželjno je da nosiš steznik ali ne previše uzak zbog cirkulacije.
Gledaj da ne preteruješ sa vežbama i da praviš minimum dva sata pauze između vežbica i dojenja. Ima tu neka fora sa mlekom i kiselošću-proveri. Sve najbolje i čestitam na bebici
Ksenija
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Evo i ja sam se proslog petka porodila carskim. Tacno, kilaza se skoro vratila na staro ali stomak je jos tu. Knjiga je stvarno super, a ako nemas zelju da je kupis, sutra kad se naspavam i nahranim bebu, otipkacu ti sta tamo pise za oporavak posle ovakve vrste porodjaja.
Odgovori