Da li mi neko moze pomoci?
Zovem se Sanja i pre 3 meseca sam se porodila, krvni pritisak mi je za vreme trudnoce bio izvanrendan sve do 2 nedelje pre porodjaja u 39 nedelji trudnoce. Kada je iznenada se povisio i zbog toga sam se porodila sa medicinskom indikacijom u bolnici pod obzervacijom. Od tada pa do sada skoro vec 3 meseca imam poviseni pritisak 140 sa 100.
Moj doktor mi je prepisao Fosinoprilnatrium koji i pijem svakodnevno ali pritisak mi se i dalje ne spusta.
Ja se osecam dobro u sustini nemam nikakve bolove ponekad samo glavobolju koja netraje dugo.
Interesuj me zna li neko uzrok mog povisenog pritiska i zasto se do sada nije stabilizovao, uprkos da ja i dalje koristm tablete.
Da li je ishrana razlog.......
javite mi,.............. ljubim vas
Sanja
Poviseni krvni pritisak, nastaso posle porodjaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 12, 2005 12:39 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Poviseni krvni pritisak, nastaso posle porodjaja
Dejan Zdravkovic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 16, 2006 10:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
cao
ja imam 28 g. isto tako pritisak u trudnoci bio 120 sa 80 i 3 mes. posle porodj. poceo je da mi varira cas 120 sa80 pa 160 sa 110 iz cista mira pijem loril od 5mg za pritisak i ispalo je da mi na nervn. bazi skace jer je kod internistev sve uredu al on skoci i bude visok i u snu i kad se neiznerviram da nije i tebi na nervn. bazi meni trnu ruke glava strasno