Molim vas da mi neko pomogne pri dijagnosticiranju siptoma.
Naime, posle spontanog pobacaja 14.9. dvomesecne trudnoće jako sam krvarila, da bi reviziju uradili tek 24.9, i potom i kontrolu beta hcg-a, koji je dva dana potom - 27.9 imao- 594, a posle dva dana - 273,4.
Pošto je krvarenje konstantno nastavilo 23.10. sam se obratila lekaru i potom uradila opet beta hcg i rezultat je bio 178
Grudi me bole i znatno su uvecane kao kod trudnoće.
Posle, na ginekoloskom pregledu 25.10.mi je utvrdjeno postojanje čiste u precniku 10 cm, i upucena sam u bolnicu.
U četvrtak 26.10. su me pregledali ultrazvukom i ustanovili da je čista oko 4x6 cm, na levoj strani i doktor je potom pritiskom na čistu kroz ginekoloski pregled namerno sprskao čistu i rekao da se javim tokom sledećih dana ako budem imala jake bolove i temperaturu.
Ja sada samo krvarim dosta i imam bolove, ali ne neizdrzive i ne temperaturu.
Pošto su mi siptomi dugotrajni, a već sam i u martu imala ginekoloskih problema sa pojavom trudnoće pored spirale, koju sam morala prekinuti, strah me da je problem ozbiljniji i takođe postavljam pitanje da li je normalna intervencija prskanja čiste pritiskom na nju?
Unapred hvala na odgovoru
--------------------------------------------------------------------------------
Povisen beta HCG i cista
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik