povidon jod vaginalete

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
zaklinap
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 25, 2008 12:20 am

povidon jod vaginalete

Post od zaklinap »

Mozda je smesno sto sam zapocela ovu temu ali ....
Koristim ove vaginaletevec 6 veceri za redom i ujutru kad ustanem je poplava kao da sam se upiskila nesto mnogo vode ima da li je neko imao slicno iskustvo?
anapet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 4:01 pm

Post od anapet »

ja ih koristim posle svake menstruacije tri noci i desava se isto :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

NormalnO!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
zaklinap
Stalni član
Stalni  član

Post od zaklinap »

Hvala a recita mi koliko veceri je normalno da se koriste jer sam citala da su dosta stetne?Meni je doktorka rekla celu kutiju jer imam ureaplasmu!
anapet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 4:01 pm

Post od anapet »

ja ih koristim vec duze vreme posle svake menstruacije 3 noci, tako mi je doktorka rekla, da bi se "očistila". nisam primetila da su stetne, mada nemoj na svoju ruku da ih koristis, najbolje je da se posavetujes sa doktorom.
zaklinap
Stalni član
Stalni  član

Post od zaklinap »

Nekoristim ih na svoju ruku doktorka mi je tako rekla sve dok pijemo terapiju suprug i ja da ih koristim!Nadam se da ce ovog puta terapija imati efekta jer prosli put su nalazi opet bili pozitivni na ureaplasmu!Bas porazavajuce!
Odgovori