Moja devojka i ja smo imali odnos pri kome je pukao kondom. Dosta toga je iscurelo van, ali sigurno je nesto ostalo unutra. Tog dana su joj bili bas plodni dani (otprilike sredina ciklusa). Bez razmisljanja odmah smo otisli u apoteku i ona je uzela Postinor2 tablete vec sat vremena posle odnosa, a posle 12 sati i drugu. Posle par dana su joj bile osetljive grudi. Inace, vec ih je jednom uzimala(godinu dana ranije) i tada joj je kasnilo 7 dana. Medjutim, proslo je vec 8 dana od kada je trebalo regularno da dobije menstruaciju (a skoro 20 dana od kriticnog odnosa). Posto se ona puno nervirala i brinula, sestra joj je kupila test za trudnocu da je smiri. Ne secam se imena testa, uglavnom je kao osetljiv vec posle 7 dana ili tako nesto. Nazalost test je pozitivan. Posto je vikend, moramo da cekamo ponedeljak da bi ona otisla do ginekologa na pregled. Zato bih voleo da mi kazete, dok cekamo i strahujemo, koliko su pouzdani testovi iz apoteke na pozitivan rezultat i da li je moguce da je zbog tableta rezultat pozitivan.
Inace ona ima redovne cikluse na po 25 dana, 20 god, nije do sada isla kod ginekologa, ali verovatno nema nikakve poremecaje ili tako nesto. Inace uvek koristimo kondome.
Jos uvek ne mozemo da verujemo da i kondom i tablete nisu pomogle (inace oba imaju uspesnost po 98% pa vi vidite koliki smo baksuzi).
Hvala unapred svima.
Pouzdanost testa iz apoteke???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik