Potrebna pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
kaca88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 08, 2010 4:02 pm

Potrebna pomoc

Post od kaca88 »

Od juce mi se na intimnom delu pojavilo crvenilo i svrab, inace imam 21god i nisam imala nikakvih problema. Vodim racuna o higijeni i imam stalnog partnera vec 3 godine. Nemam nikakve bolove, ni sekret osim tog crvenila i svraba i jedinoo sto mi je non stop vlazna. Da li je ovo za ginekologa ili postoji neka kremica na biljnoj bazi da mazem... Hvala unapred
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Potrebna pomoc

Post od tamaraft »

Gde tachno se pojavilo crvenilo? Na kosmatom delu ili bash oko vaginalnog otvora i na usminama?

Najverovatnije je u pitanju gljivichka infekcija, bez obzira na odnose, partnere itd, jednostavno u zivotu svake zene se tokom godine par puta pojavi povecana kolichina gljivica koje inache normalno zive u vaginalnom sekretu, od simptoma se obichno i javlja sve sto ste napisali, crvenilo, svrab, povecana osetljivost sluzokoze...

Kupite Kansen ili Kanesten vaginalnu kremu u apoteci i ako se od aplikovanja nje simptomi smire onda je to to!

Mladi jeste ali ako imate odnose vec 3 godine slichna situacija mora da vam se vec desila!
I nadam se da idete an redovne preglede kod ginekologa.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
kaca88
Novi član
Novi član

Post od kaca88 »

Svuda. ja sam malo ispirala kamilicom i pokusavam da ne pipam i malo je bolje. Sad sam i videla kao neka mala ranica mada pretpostavljam od cega mi je,povreda tokom sexa. Idem redovno na preglede iz razloga sto sam imala neredovne menstruacije i policisticne jajnike ali pijem zlatnu maku tako da mi se to stabilizovalo sve. Hvala puno na odgovoru.Kupicu sto pre tu kremicu. Pozdrav
kaca88
Novi član
Novi član

Post od kaca88 »

Kupila sam kansen kremu ali kako ja to da nanesem ovim aplikatorom,jel nanosim kremu spolja ili unutra?
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Najbolje je i unutra i spolja, jer ako imas gljivicnu infekciju onda je sigurno prisutna svuda bez obzira na simptome...
kaca88
Novi član
Novi član

Post od kaca88 »

Hvala na odgovorima. Ja sam stavila sinoc, jutros i veceras kremu i trebam jos 3 puta. Crvenolo mi se povlaci, svrab takodje ali imam otok. Jel to normalno? :(
Odgovori