Potrebna pomoc
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Potrebna pomoc
Od juce mi se na intimnom delu pojavilo crvenilo i svrab, inace imam 21god i nisam imala nikakvih problema. Vodim racuna o higijeni i imam stalnog partnera vec 3 godine. Nemam nikakve bolove, ni sekret osim tog crvenila i svraba i jedinoo sto mi je non stop vlazna. Da li je ovo za ginekologa ili postoji neka kremica na biljnoj bazi da mazem... Hvala unapred
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Potrebna pomoc
Gde tachno se pojavilo crvenilo? Na kosmatom delu ili bash oko vaginalnog otvora i na usminama?
Najverovatnije je u pitanju gljivichka infekcija, bez obzira na odnose, partnere itd, jednostavno u zivotu svake zene se tokom godine par puta pojavi povecana kolichina gljivica koje inache normalno zive u vaginalnom sekretu, od simptoma se obichno i javlja sve sto ste napisali, crvenilo, svrab, povecana osetljivost sluzokoze...
Kupite Kansen ili Kanesten vaginalnu kremu u apoteci i ako se od aplikovanja nje simptomi smire onda je to to!
Mladi jeste ali ako imate odnose vec 3 godine slichna situacija mora da vam se vec desila!
I nadam se da idete an redovne preglede kod ginekologa.
Najverovatnije je u pitanju gljivichka infekcija, bez obzira na odnose, partnere itd, jednostavno u zivotu svake zene se tokom godine par puta pojavi povecana kolichina gljivica koje inache normalno zive u vaginalnom sekretu, od simptoma se obichno i javlja sve sto ste napisali, crvenilo, svrab, povecana osetljivost sluzokoze...
Kupite Kansen ili Kanesten vaginalnu kremu u apoteci i ako se od aplikovanja nje simptomi smire onda je to to!
Mladi jeste ali ako imate odnose vec 3 godine slichna situacija mora da vam se vec desila!
I nadam se da idete an redovne preglede kod ginekologa.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Svuda. ja sam malo ispirala kamilicom i pokusavam da ne pipam i malo je bolje. Sad sam i videla kao neka mala ranica mada pretpostavljam od cega mi je,povreda tokom sexa. Idem redovno na preglede iz razloga sto sam imala neredovne menstruacije i policisticne jajnike ali pijem zlatnu maku tako da mi se to stabilizovalo sve. Hvala puno na odgovoru.Kupicu sto pre tu kremicu. Pozdrav
Kupila sam kansen kremu ali kako ja to da nanesem ovim aplikatorom,jel nanosim kremu spolja ili unutra?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Najbolje je i unutra i spolja, jer ako imas gljivicnu infekciju onda je sigurno prisutna svuda bez obzira na simptome...
Hvala na odgovorima. Ja sam stavila sinoc, jutros i veceras kremu i trebam jos 3 puta. Crvenolo mi se povlaci, svrab takodje ali imam otok. Jel to normalno?