[b]potrebna pomoc![/b]

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
bagzi_m
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 10:50 am

[b]potrebna pomoc![/b]

Post od bagzi_m »

Drage moje, prvo da vam se svima zahvalim sto se trudite i pomazete, pruzate podrsku i dajete savete! Niste ni svesne koliku moralnu podrsku pruzate svojim recima!
Imam i ja problem....nedavno sam raskinula dugu vezu u kojoj sam u kontinuitetu 2 godine pila logest i sve je bilo u redu. Medjutim,pre 20-ak dana smo imali odnos sa prezervativom za koji nisam sigurna da li je pukao ili ne jer je bio mnogo mokar. A sada mi menstruacija kasni vec 5 dana (ta je trebalo da bude prva koja bi dosla prirodnim putem,ne usled logesta). Uradila sam dva razlicita testa : Babyrapid i Gramem plus,oba su negativna. Medjutim,strah me je da sam mozda u drugom stanju,pa me interesuje da li je mozda uzrok kasnjenju menstruacije to sto je prva koja treba da dodje prirodnim putem posle logesta?
Ako neka od vas moze da pomnogne,zahvaljujem se unapred!
Pozdrav svima!
kolko josh
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Okt 16, 2006 2:14 pm

Post od kolko josh »

prema mom iskustvu, i prema iskustvu dama sa ovog foruma mogu samo da konstatujem:
bebi rapid ne greshi...

zato opusti se i chekaj. :D
bagzi_m
Novi član
Novi član

Post od bagzi_m »

Hvala mnogo na odgovoru!

Cekam.......... :cry:
sunflowersuncokret
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 6:36 pm

Post od sunflowersuncokret »

ja sam svoju trudnocu otkrila pomocu b-hcg iz krvi i to bih preporucila svima, jer smatram da je mnogo pouzdanije od onih kucanskih testova :)
belem
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 29, 2007 9:44 pm

Post od belem »

Meni je prva menstruacija, kada sam prestala da pijem dianu35, stigla sa zakasnenjem od dvadeset dana. Mislim da nemas razloga za brigu.
bagzi_m
Novi član
Novi član

Post od bagzi_m »

Hvala vam svima sto ste uopste procitale o mom problemu,zaista mi mnogo znaci svacija rec i misljenje! Menstruacije jos nema......... :cry:
Odgovori