Potreban savet

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Katija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 5:45 pm

Potreban savet

Post od Katija »

Prvo da kazem da nikada do sada nisam radila na tome da ostanem u drugom stanju, ali jako zelim da dobijem bebu...
Poslednja menstruacija je bila 11.10. a ciklus mi je na 30-35 dana...
Imala sam nezasticen odnos u noci izmedju 24. i 25, tacnije svi su nezasticeni, ali tada smo isli do kraja... Razumete sta hocu da kazem :)
Po kalendaru ovulacije od 24. su mi bili plodni dani, a unela sam da mi je menstruacija na 31 dan, jer mi malo seta, pa nisam sigurna koji razmak da unesem...
Nebitno, po tom kalendaru od 24. su mi plodni dani isecam nika ja sam sada vec jako nervozna i nestrpljiva da saznam da li sam ostala u drugom stanju. Znam da je prilicno besmisleno, ali ja bih vec sada radila test...
Plasim se i da sam se mozda prehladila jer jako cesto idem u wc, pa sam juce popila litar caja od brusnice, a i danas cu...
Ne osecam nikakvo peckanje, samo pritisak na besici i mogla bih svaki cas u toalet...
Svi saveti i misljenja su mi dobro dosli...
Katija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 5:45 pm

Post od Katija »

Ne vidim gde mogu da izmenim poruku, ali zeznuo me mis pa je jedan deo poruke nerazumljiv, pa se izvinjavam, ali mislim da se sustina razume...
To mi se desava jer pisem sa laptopa, pa rukom slucajno pomerim misa a ne primetim... nisam pregledala poruku pre slanja, jer sam jako nestrpljiva :(
Odgovori