potreban savet lekara

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jshc
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 7:03 pm

potreban savet lekara

Post od jshc »

Pre oko mesec dana sam isla na redovan ginekoloski pregled . Tada sam uradila sve rezultate (kolposkopiju, papa, briseve, briseve na mikroplazme i ureaplazme) . Svi rezultati su bili uredu , ali ja sam nakon svih tih pregleda, briseva malo prokrvarila iako su bili ok lekari .

Dok nisi stigli rezultati kolposkopije i papa testa videli su malu belicastu promenu na zidu materice ( kao ranica) medjutim nakon menzisa i kolposkopije to je nestalo kako tvrde . Nakon svega toga jos jednom me je doktorka pregledala , rekla da je sve u redu , ali kada sam dosla kuci primetila sam opet blago krvarenje .

Nemam redovne odnose , ali u toku odnosa sa deckom ne krvarim , ali nakon pola sata - sat opet mi ali veoma malo se pojavi krv na vesu , koja je svetle boje (otprilike kolicina krvi je pola ili cela kafena kasicica).

da li treba da brinem ?

Unapred zahvalna
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

jesi li sigurna da je to krv, posto se obicno koristi povidon jod za kolposkopiju, papa test i to?!
jshc
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 7:03 pm

Post od jshc »

da jesam , jer je to bilo na pregledu , a na kolposkopiji je bio jod
Odgovori