Cao svima!
Ubedjena sam da ima devojaka/zena koje imaju slicnih problema kao ja, pa bih volela da razmenim iskustva...
Imam 27 god i nemam dece.Prosle godine sam imala cancer grlica materice izazvan HPV-om.Odstranjen mi je konizacijom, nalazi su sada u redu.
Moj ginekolog mi savetuje da zatrudnim, ali nam bas ne ide(pokusavamo od tada).kod partnera su nalazi takodje u redu.
Da li neko zna sta moze da pomogne ili je imao slicnih poteskoca?
"u potrazi" za bebom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 6:36 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 20, 2007 3:33 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: "u potrazi" za bebom
Draga Suncokretsunflowersuncokret napisao:Cao svima!
Ubedjena sam da ima devojaka/zena koje imaju slicnih problema kao ja, pa bih volela da razmenim iskustva...
Imam 27 god i nemam dece.Prosle godine sam imala cancer grlica materice izazvan HPV-om.Odstranjen mi je konizacijom, nalazi su sada u redu.
Moj ginekolog mi savetuje da zatrudnim, ali nam bas ne ide(pokusavamo od tada).kod partnera su nalazi takodje u redu.
Da li neko zna sta moze da pomogne ili je imao slicnih poteskoca?

Jedan od ovdasnjih doktora je nedavno napisao kako treba voditi ljubav 2-3 puta nedeljno, pa ako posle godinu dana niste zatrudneli, da onda treba razmisljati dalje (izvinjavam se ako citat nije u potpunosti tacan).
Posto kazete da je taj period kod vas vec prosao, mozda treba posetiti strucnjaka za infertilitet. Ukoliko zelite, preporucicu Vam na priv, da ne koristimo javni forum za reklamu.
Poz
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 6:36 pm
prvo, hvala na odgovoru
stvari stoje tako da mi pokusavamo prethodnih godinu dana, ali se meni dosta cesto desi upala jajnika
juce sam bila kod svog gin, pa mi je sada rekao da su mi zacepljeni jajnici..
savetovao je da pokusavamo jos do nove godine, a ako ni tada ne uspe da ce mi uraditi laparoskopiju.
naravno, uzeo mi je bris za pappa test, pa sa rezultatima i posle menstruacije treba da mu se javim da bi dnevno pratili ima li ovulacije ili ne..
ako neko ima neki savet ili je prosao kroz laparoskopiju neka se javi
Pozdrav

stvari stoje tako da mi pokusavamo prethodnih godinu dana, ali se meni dosta cesto desi upala jajnika

juce sam bila kod svog gin, pa mi je sada rekao da su mi zacepljeni jajnici..
savetovao je da pokusavamo jos do nove godine, a ako ni tada ne uspe da ce mi uraditi laparoskopiju.
naravno, uzeo mi je bris za pappa test, pa sa rezultatima i posle menstruacije treba da mu se javim da bi dnevno pratili ima li ovulacije ili ne..
ako neko ima neki savet ili je prosao kroz laparoskopiju neka se javi
Pozdrav