Postovani doktori,
imam 25 god, pre 2 dana mi je dijagnostikovana Amenorrhoea sec (Ectopio PVU pise takodje, ne znam sta to znaci volela bih objasnjenje ako je moguce), terapija Primolut NOR 2x1 5 dana. Dan pre samog pregleda mi se pojavila neka sukrvica sto sam i naglasila ginekologu, ali po pocetku uzimanja Primoluta, cini mi se, sukrvica je sve izrazenija i od tamno braon prelazi u jasnu crvenu i sve vise lici na menstrualnu krv. Osecam povremene mucnine i malaksalost. Iako pijem tek drugi dan Primolut, a receno mi je 5 dana, nakon cega je trebalo da dodje do menstruacije, zabrinuta sam. Pokusala sam da pitam ginekologa za savet veceras, medjutim telefonom sam samo dobila gin. sestru koja mi je rekla da to nije nista i da nastavim sa terapijom.
Ako je ikako moguce volela bih jos necije (strucno) misljenje i savet. Da li da prekinem sa uzimanjem Primoluta (sledecu tabletu treba da popijem za koji sat) ili ne?
Nadam se da nisam bila previse opsirna ili previse skrta na recima.
Imam jos dosta ginekoloskih nedoumica, za koje cu se mozda raspitati nekom drugom prilikom, ali ova mi je trenutno najvaznija.
Hvala unapred.
Postovani doktori,
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Pa evo ja cu nesto kratko dok se neko drugi ne oglasi:
mogu samo da ti kazem sta se meni jednom desilo kada sam dobila
primolut: dakle kada sam pocela da ga pijem izgleda da tablete jos nisu stigle da deluju a ja sam dobila.
I nista, to sam odmah javila doktoru otisla na ultrazvuk i prestala da ih pijem posle cega je usledila menstruacija ( cini mi se da je malo bilo obilnije i duze ) ne secam se dobro jer je bilo odavno...
Ono sto bih ti predlozila je da se cujes sa svojim doktorom ili nekim drugim...
Sve najbolje!
mogu samo da ti kazem sta se meni jednom desilo kada sam dobila
primolut: dakle kada sam pocela da ga pijem izgleda da tablete jos nisu stigle da deluju a ja sam dobila.
I nista, to sam odmah javila doktoru otisla na ultrazvuk i prestala da ih pijem posle cega je usledila menstruacija ( cini mi se da je malo bilo obilnije i duze ) ne secam se dobro jer je bilo odavno...
Ono sto bih ti predlozila je da se cujes sa svojim doktorom ili nekim drugim...
Sve najbolje!