Postoji li mogucnost da sam trudna?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
cinderella_000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 03, 2008 11:39 pm

Postoji li mogucnost da sam trudna?

Post od cinderella_000 »

Imala sam odnose bez zastite pred menstruaciju, i sutradan sam dobila...Prekjuce mi je krvarenje prestalo, a danas se pojavio roze sekret...Da li to moze da znaci trudnocu?
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maja82 »

Pa ako si sjutradan dobila, ne bi trebalo da si trudna. Nisam shvatila, koliko dana je krvarenje trajalo? I je li bilo kao i obicno ili oskudno? Ako si imala odnose bez zastite u toku mjeseca a ne samo dan prije manstruacije, i uz to, ako ti je manstruacija bila oskudna, postoji mogucnost da si trudna.
cinderella_000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 03, 2008 11:39 pm

Post od cinderella_000 »

imala sam odnose i pre...pa bila je malo drugacija, tj. jedan dan je bila obilna a drugi skoro da je nema uopste, pa onda opet krene...
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maja82 »

Ne mislim da si trudna, ali, opet, to ti niko od nas sa sigurnoscu ne moze reci. Moj ti je savjet da kupis test za trudnocu, i otklonis svaku sumnju. Znam da ponekad moze da se desi da djevojka iako je trudna dobije menstruaciju, ali mislim da ona nikad nije obilna, makar ni jedan dan. Mozda ce ti se javiti ovdje neko ko se bolje razumije, ili neko kome se nesto slicno desilo, ovo je samo moje misljenje.
Srecno!
Odgovori