Pre mesec dana imala sam seksualni odnos bez zastite u plodnim danima i narednog jutra popila sam Postinor tablete - za dan posle. O njima nisam bila mnogo informisana, ali su u svakom slucaju pomogle, dobila sam na vreme i sve je ok.
Medjutim, pre nekoliko dana desilo mi se isto i ja sam ponovo popila iste tablete. Inace, kontraceptivne pilule nikada nisam koristila i jedina zastita je bio prezervativ.
Interesuje me koliko je stetno ako se ovako cesto piju ove pilule? Koliko cesto ih preporucujete? I da li je normalno da me tog dana jako boli stomak?
Postinor tablete
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 2:55 am
Nisam doktor i nisam nesto iskusna,ali Postinor ne bi trebao da se uzima vise od 2 puta god,tako da ti ne savetujem da ga uzimas vise ove godine jer moze doci do poremacaja hormona,za sada nisi napravila vecu stetu!
A sto se tice bolova u stomaku,normalno je i pise u uputstvu da je moguca posledica...i ja sam isto imala bolove prilikom uzimanja Postinora!
A sto se tice bolova u stomaku,normalno je i pise u uputstvu da je moguca posledica...i ja sam isto imala bolove prilikom uzimanja Postinora!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ma ne brini,macko,i ja sam ga jedne godine koristila 4 puta,pa sam opet rodila dvoje zdrave i normalne dece,...bolje i to nego abortus kad se vec omaklo
...ne treba ga koristiti kao kontracepciju,ali jbg......a to za bol,mene 3 puta nista nije boleleo,a taj jedan,2. put,rasturila se od bolova i povracanja,kazu da je tad bio plod

mala garava
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am
Od dva puta nece biti stete, ali zapamti da to nisu bombone. Kada je vec uspelo dva meseca da ti se za redom desi, bolje idi kod lekara i raspitaj se o dobroj i pouzdranoj kontracepciji, da te ne bi i treci put zabolela glava. Moja drugarica je od Postinora dobila hormonalni poremecaj, pa joj je posle trebalo dosta vremena da se vrati u normalu. Mislim da u danasnje vreme bar ima toliko razlicitih vidova kontracepcije, da je po meni ne odgovorno dva meseca za redom uzimati tabletu za dan posle. Raspitaj se i vidi koja ti zastita najbolje lezi, pa onda nece biti vise panike....U svakom slucaju pilula za dan posle je bolja od abortusa, ali je ne treba cesto primenjivati!