POSTINOR 2,KO JE SKORIJE KORISTIO NEKA SE JAVI

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
blondica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Nov 10, 2008 2:33 am

POSTINOR 2,KO JE SKORIJE KORISTIO NEKA SE JAVI

Post od blondica »

Da bi mi rekao da li i taj jos neko ima efekte kao ja,skoro pre 20-ak dana sam morala nazalost,isticem, da popijem te dve odvratne pilulice,odvratne kazem jer sam prvu jedva popila,kao da se zaglavila negde :D ,nikako da ode...i bilo je sve kao sto pise ovde na forumu i na kutiji ,ranije se javlja naredni ciklus,meni se javio 15 dana ranije,trajao je oko 10-ak dana,i sada kao da sam jos u toj fazi iako se zavrsio,jedem kao provaljena,sve me zivo boli i osecam kao da cu svakog trenutka ponovo dobiti,i spominjem zabe svaki dan jer mi je stomak naduven kao zaba......ko je koristio od vas skorije i kako se vama odrazilo?
*ivana*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 9:16 am

Post od *ivana* »

Ja sam morala da ga popijem pre tri meseca, ali nisam imala nikakvih nus pojava, osim sto mi je menstruacija malko pranila, nekih 5-6 dana. Tad sam pocela da pijem tablete, ali posto sam imala jake glavobolje, bol u grudnoj kosti i gusenja, a posle druge kutije nisam dobila, morala sam da prestanem.
blondica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Nov 10, 2008 2:33 am

Post od blondica »

Hvala Ivana na odgovoru,pocela sam da se ''tripujem'' i da sam dobila na kilazi od Postinora,nadam se da ce biti ok,sacekacu sledeci mesec pa cu videti,i sto je najbitnije nadam se da ce da deluje,popila sam ga u prvih 24h
*ivana*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 9:16 am

Post od *ivana* »

Hoce sigurno. Ja sam ga popila par sati nakon odnosa. Verovatno se malo i tripujes, bas je grozan osecaj kad moras da popijes te tabletice... :(
Odgovori