Posle porodjaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
andaria
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 09, 2006 12:21 am

Posle porodjaja

Post od andaria »

Porodila sam se 08.05.2007. carskim rezom.Zanima me koliko dugo traje krvarenje posle porodjaja.Meni je trajalo 12 dana.Da li je to u redu?Ja sam oduvek mislila da krvarenje traje svih 40 dana.Hvala unapred.
Ksenija72
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 3:28 pm

Posle porodjaja

Post od Ksenija72 »

Nakon carskog reza krvarenje kraće traje nego kod žena koje su se porodile prirodnim putem. No, najbolje ti je da se posavetuješ sa svojim ginekologom.Čestitam na bebici.
mammamaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 16, 2007 1:31 pm

Post od mammamaja »

Pridruzujem se cestitkama.Ja sam se takodje porodila carskim rezom, krvarila sam dve nedelje pa je krvarenje stalo, nakon dva dana se pojavilo ponovo i trajalo skoro osam nedelja.Cim sam ponovo prokrvarila nakon one pauze od dva dana otisla sam kod dr, ali ona kaze da je sve to individualno i da sve sto traje do 2 meseca je normalno.Mislim da nemas razloga za brigu, ali, ako ce ti biti lakse, obrati se dr.
Odgovori