Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Da li neko zna (ili je i sam to doziveo i preziveo) kada posle pobacaja moze da se ocekuje menstruacija. Ja sam sva u panici jer sam imala intervenciju u septembru a jos nisam dobila.Bila sam kod Dr. i rekla mi je da se smirim i da to nije nista strasno jer su mi inace i ciklusi na 35 i vise dana.
Ja sam izgubila bebu 12 juna tj. tada mi je radjena intervencija a ciklus mi se obnovio 12 jula,dr kaze da je tacno u dan verovatno zato sto sam uvek imala tacno na 28 dana,ali ne mora da znaci evo sad posle biopsije uopste vise ne znam kada trebam da dobijem vec 3 meseca neredovno ali kazu dr da ce se normalizovati to su sve veliki stresovi za organizam,ne brini dobices samo treba vremana da ti se oporavi organizam pozdrav
Hvala svima na odgovorima.Ipak mi je malo lakse kad vidim da ima jos ljudi sa problemom kao i ja. Molim te posalji mi odgovor s vremena na vreme da zanam da li si i kada ti dobila.Hvala na razumevanju ,nadam se da me razumes!
ma ne, nije ni ona bila trudna PRE menstruacije, nego je proslo 3-4 meseca posle kiretaze, pa dobila, pa odmah ostala trudna.
verujem da je stres u pitanju.
I ja verujem da je stres ali vise sam poludela.Sva sam napeta i jedva cekam da dobijem pa da opet radim na bebi. Nadam se da cu uskoro dobiti,javljam kad dobijem.Hvala puno na pomoci!
Sa moje strucne tacke gledista,bilo bi pozeljno a i korisno da se ukljucis u neke aktivnosti,idi na aerobik ili nesto slicno,meni je pomoglo iako se fitnessom profesionalno bavim godinama,ali posle prozivljenog soka zbog gubitka bebe i velike zelje da ponovo pokusam dugo nisam vezbala ,kada sam resila da krenem ponovo mnogo mi je lakse,sada vodim grupe pilatesa i aerobika i veruj mi mnogo mi pomaze tamo pored toga sto je korisno za fiziko takodje je i korisno za psihicko zdravlje ,pokusaj mozda ce ti pomoci,mnogima jeste koji su vezbali samnom a imali su ikakvih stresnih problema.Probaj ne mozes nista da izgubis samo mozes da dobijes samo se predhodno raspitaj da li je instruktor/trener lincenciran odnosno da li ima zavrsenu skolu ili fakultet za taj posao ima mnogo laznih strucnjaka.pozdrav pa javi kako si