Postovanje.
Trazila sam po forumu, ali od '995 pogodaka' na temu amniocenteza, i posle amniocenteze, i amniocenteza postoperativno, ja zaista ne mogu da otvaram svaki i da trazim da li je neko slucajno pitao bas isto sto i mene zanima. Tako da moram da otvorim novu temu.
Tri dana kasnije, kod kuce sam, lezim...po savetu lekara..ono sto nisam stigla , od sveopste ludnice u bolnici, a i od sopstvene zaboravnosti-da pitam je koliko treba da se lezi..pretpostavljam onoliko koliko i pijem lekove Palitrex i Ginipral?
I kada se sme upustiti u seksualne odnose?
P.s. Ceo postupak je prosao u redu, beba je u redu....Inace sam iz Beograda....rezultati su za tri nedelje...
Hvala unapred,
Sanja.V
Posle amniocenteze-potreban savet
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Meni uopste nije preporuceno lezanje. Samo da se ne naprezem tipa: da ne vezbam, ne pravim veliko spremanje kuce i sl. Sve ostalo sam, cak i usisavala u ta dva dana. Treci dan sam otisla normalno na posao i nastavila da funkcionisem ko da nista nije ni bilo. U principu je dan posle amnion najrizicniji, tako da mislim da sve posle toga nema vise nikakvog uticaja. No ja ipak zivim u Nemackoj, mozda su u Srbiji te norme drugacije. Ovde se na trudnocu gleda kao na prirodno stranje organizma, a dok sam bila dole u gostima i lekari i prijatelji i poznanici su me tretirali ko da sam bolesna. Te nemoj ovo te nemoj ono....