Porodjaj... Potreban savet

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Niceguy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2012 3:46 pm

Porodjaj... Potreban savet

Post od Niceguy »

Supruga mi sutra ulazi u 9ti mesec. Poslednjih nekoliko dana ima bolove (to nije problem), znamo da se polako priblizava porodjaj i nije problem... Ali, bebica je toliko nemirna da je to neverovatno. Stavim joj ruku na stomak i ruka mi maltene odskace od stomaka a ona samo sto ne zaplace od bolova. Zanima nas, da li beba moze da probije (probusi) vodenjak? P.S. Ne znam da li vec postoji ovakva tema i unapred se izvinjavam ako sam otvorio novu...
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Porodjaj... Potreban savet

Post od Zli doktor »

Niceguy napisao:Supruga mi sutra ulazi u 9ti mesec. Poslednjih nekoliko dana ima bolove (to nije problem), znamo da se polako priblizava porodjaj i nije problem... Ali, bebica je toliko nemirna da je to neverovatno. Stavim joj ruku na stomak i ruka mi maltene odskace od stomaka a ona samo sto ne zaplace od bolova. Zanima nas, da li beba moze da probije (probusi) vodenjak? P.S. Ne znam da li vec postoji ovakva tema i unapred se izvinjavam ako sam otvorio novu...
Samo ako ste joj ostavili i neki šrafciger... u suprotnom nikako... :wink:
Odgovori