popodnevni urin i pouzdanost baby rapid-a
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
popodnevni urin i pouzdanost baby rapid-a
M mi kasni vec 10 dana, pod stresom sam, koji je pojacan i samim tim kasnjenjem i slabim krvarenjem uz eggwhite sluz 23. dana ciklusa. Iako imam neke pms simptome ( za koje kazu da se mogu protumaciti i kao simptomi trudnoce), uradila sam test baby rapid sa popodnevnim urinom - negativan je, pa me zanima koliko je pouzdano raditi te testove sa popodnevnim urinom. ( U uputstvu pise da je pozeljno ali ne i obavezno koristiti jutarnji) Hvala.
Baby rapid
Ja sam do sada vecinom test radila popodne, i uvek mi je bio tacan, tako da je prema mom iskustvu veoma pouzdan
U oktobru proshle godine, dva dana pre odlaska kod ginekologa, uradila sam test sa prvom jutarnjom mokraćom.Negativan.
Kod doktora saznam da sam u četvrtoj nedelji trudnoće...........
Sada posle svega sam upala u kolo antibiotici-candida(crevna)-antibiotici..............
Još uvek nadajući se dobrim crtama pre svakog uzimanja terapije ja ga uradim.................još uvek je negativ.
Slagao me je prvi put, mogao bi da me slaže i sad. Tako se bar nadam.
Kod doktora saznam da sam u četvrtoj nedelji trudnoće...........
Sada posle svega sam upala u kolo antibiotici-candida(crevna)-antibiotici..............
Još uvek nadajući se dobrim crtama pre svakog uzimanja terapije ja ga uradim.................još uvek je negativ.
Slagao me je prvi put, mogao bi da me slaže i sad. Tako se bar nadam.
Re: popodnevni urin i pouzdanost baby rapid-a
Zanima me kolika je pouzdanost baby rapid testa?? Naime, pre 2 meseca mi je kasnilo 10 dana, i dobijem, ali mi je islo mnogo manje nego inace
Nakon prestanka, proslo je 10 dana i radila sam test koji je bio negativan.. sad sam dobila ranije, i isto je bila oskudna.. 
Ali da napomenem, pod stresom i pritiskom sam vec mesec i po, jer tata moj ima tumor... A inace, nemam nikakve bolove, mucnine, itd... neredovna mi je od kad znam za sebe...a i vec 5 god imam stalnog partnera... Ne postoji mogucnost trudnoce, zar ne???
Hvala!

Ali da napomenem, pod stresom i pritiskom sam vec mesec i po, jer tata moj ima tumor... A inace, nemam nikakve bolove, mucnine, itd... neredovna mi je od kad znam za sebe...a i vec 5 god imam stalnog partnera... Ne postoji mogucnost trudnoce, zar ne???
Hvala!
Nadam se da mi neko može pomoći. Naime, menstruacija mi kasni 5 nedelja, uradila sam 2 testa i oba su mi pokazala obje crte, i kod jednog i kod drugog, druga crta je bila blijeda ( drugi test je beby rapid). Testove sam radila u periodu od 2 dana ( nisam mogla da čekam duže ). Još nisam bila kod ljekara da li je... Da li je moguće da sam u drugom stanju? Hvala...
Read more: http://www.doktor.rs/forum/ginekologija ... z2bMehzjY5
Read more: http://www.doktor.rs/forum/ginekologija ... z2bMehzjY5
Najverovatnije si trudna, uradi beta HCG iz krvi i pravac lekar.