popodnevni urin i pouzdanost baby rapid-a

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
anna08
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 15, 2008 5:31 pm

popodnevni urin i pouzdanost baby rapid-a

Post od anna08 »

M mi kasni vec 10 dana, pod stresom sam, koji je pojacan i samim tim kasnjenjem i slabim krvarenjem uz eggwhite sluz 23. dana ciklusa. Iako imam neke pms simptome ( za koje kazu da se mogu protumaciti i kao simptomi trudnoce), uradila sam test baby rapid sa popodnevnim urinom - negativan je, pa me zanima koliko je pouzdano raditi te testove sa popodnevnim urinom. ( U uputstvu pise da je pozeljno ali ne i obavezno koristiti jutarnji) Hvala.
mamaana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 12:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mamaana »

Moje iskustvo sa tim testom je sledece.M je kasnila tri dana i popodnevni urin je pokazao dugo ocekivani plusic.Ako hoces da budes sigurna uradi beta HCG iz krvi
veliki sin
stigla nam je seka
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

Ako kasni 10 dana, onda nema veze sto je popodnevni urin .. test je sigurno tacan!
Slika
anna08
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 15, 2008 5:31 pm

Post od anna08 »

Ok, hvala vam.
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm

Post od Tinna25 »

Ja sam ga uradila 3 dana pre ocekivane menstruacije oko 2 popodne sa tada sestim urinom i pokazao mi je trudnocu. baby rapid je po meni bas pouzdan
ogycko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 24, 2008 8:31 am

Baby rapid

Post od ogycko »

Ja sam do sada vecinom test radila popodne, i uvek mi je bio tacan, tako da je prema mom iskustvu veoma pouzdan
mishurica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 26, 2008 2:01 am

Post od mishurica »

U oktobru proshle godine, dva dana pre odlaska kod ginekologa, uradila sam test sa prvom jutarnjom mokraćom.Negativan.
Kod doktora saznam da sam u četvrtoj nedelji trudnoće...........
Sada posle svega sam upala u kolo antibiotici-candida(crevna)-antibiotici..............
Još uvek nadajući se dobrim crtama pre svakog uzimanja terapije ja ga uradim.................još uvek je negativ.
Slagao me je prvi put, mogao bi da me slaže i sad. Tako se bar nadam.
IrenaV
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 04, 2006 10:13 am

Post od IrenaV »

I ja sam uradila taj test ali ona druga linija je bila uzasno bledo roze...samo se nazirala..da li je i to znak trudnoce?
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Sacekaj jos neki dan, pa ponovi test.
IrenaV
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 04, 2006 10:13 am

Post od IrenaV »

Hvala na savetu...da li je to ipak znak da sam trudna..ili? :)
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Meni je prvi test dao negativan rezultat. Radila sam ga sa jutarnjim urinom u vreme ocekivane menstruacije. 5 dana kasnije sledeci test je bio pozitivan, sto je bilo tacno, jer moja mrvica vec uveliko juri po kuci....
minna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 05, 2006 10:31 pm

Post od minna »

Ja sam radila test u popodnevnim casovima i pokazala se bledo roze crta.. I sada sam u 33.nedelji trudnoce. Boja zavisi od duzine trudnoce, ja sam radila samo par dana po izostanku mestruacije, pa je zato bila bledja
Maky90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 16, 2013 8:34 pm

Re: popodnevni urin i pouzdanost baby rapid-a

Post od Maky90 »

Zanima me kolika je pouzdanost baby rapid testa?? Naime, pre 2 meseca mi je kasnilo 10 dana, i dobijem, ali mi je islo mnogo manje nego inace :( Nakon prestanka, proslo je 10 dana i radila sam test koji je bio negativan.. sad sam dobila ranije, i isto je bila oskudna.. :(
Ali da napomenem, pod stresom i pritiskom sam vec mesec i po, jer tata moj ima tumor... A inace, nemam nikakve bolove, mucnine, itd... neredovna mi je od kad znam za sebe...a i vec 5 god imam stalnog partnera... Ne postoji mogucnost trudnoce, zar ne???
Hvala!
srećna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 08, 2013 10:15 am

Post od srećna »

Nadam se da mi neko može pomoći. Naime, menstruacija mi kasni 5 nedelja, uradila sam 2 testa i oba su mi pokazala obje crte, i kod jednog i kod drugog, druga crta je bila blijeda ( drugi test je beby rapid). Testove sam radila u periodu od 2 dana ( nisam mogla da čekam duže ). Još nisam bila kod ljekara da li je... Da li je moguće da sam u drugom stanju? Hvala...

Read more: http://www.doktor.rs/forum/ginekologija ... z2bMehzjY5
Ruby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 25, 2012 10:06 am

Post od Ruby »

Najverovatnije si trudna, uradi beta HCG iz krvi i pravac lekar.
Odgovori