Pomozite

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
mica999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 19, 2015 9:46 pm

Pomozite

Post od mica999 »

Zdravo,nova sam ovde.Cula sam da je ovaj saj mnogo dobar,pa bi zelela da svoje iskustvo podelim sa vamma i naravno da mi hitno date neki savet,jer cu da poludim,nocima ne spavam.Pre 5dana mi se zavrsila mens.normalna,skroz okej,i drugarica mi je pozajmila neki ulozak ne znam koji je bio,naravno zapakovan,koji sam nosila,medjutim kada sam ga makla od toga trenutka sam osecala svrab.Mislila sam da ce to samo od sebe da prodje,dok nisam osetila peckanje prilikom mokrenja,posto sam imala pesak pre par meseci,mislila sam da je to u pitanju.Taj svrab se vise nije mogao trpjeti,non stop sam se tusirala,sto mi je bar malo pomoglo.Ali dzabe.Nazvala sam ginekologa,i posto nije imalo mesta da mi zakaze rekao mi je da kupim krenu canestan i da je mazem spolja a takodje da pijem urinarne cajeve.Nasla sam na internetu da su brusnica i borovnica dobre za infekcije,pa sam uzela da pijem,nakon cega sam osetila da mi je bolje al bas malo,stavljala sam i malo bijelog luka.Vec dan mazem canestanom i mogu reci da mi je svrab mnogo mnogo smanjen,tek da ga sa vremena na vreme osetim.Prilikom mokrenja osecam blagi svrab,ne peckanje.Ali sirasti sekret jos stojii.A prilikom stavljanja kreme,osecam peckanje,i postaje mi bas vrelo.Molim vas pomozite mi.Ne znam sta vise da radim,strah me da je gljivicna infekcija,a za to sam cula da se ne moze izleciti.Zanima me vase misljenje? S postovanjem.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Pomozite

Post od aaaca »

Вероватно јесте гљивична инфекција. Штета је што не знаш која марка улошка је била. Приметио сам да се све чешће јављају проблеми као што је твој, што указује на веома лош квалитет уложака који се продају. Мислим да израз "лош квалитет" није прави назив за уложак који је заражен гљивицама. Једино "оправдање" за улошке може да буде ако су лоше складиштени и били изложени влаги, итд.

Нема ти друге него да истрајеш са Канестеном. Има и других антигљивичних крема па се и оне могу испробати. Могла би да пре мазања канестеном убациш испирање содом бикарбоном (супена кашика соде бикарбоне на литар топле воде). После немој да се испираш чистом водом већ се само обриши и онда намажи.
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Re: Pomozite

Post od *kristal * »

verovatno jeste gljivicna infekcija,potrebne su ti vaginalete,mozes uzeti cansen,nistatin ili lomexin ,bilo koje u slobodnoj su prodaji,naravno obavezno se javi ginekologu
Odgovori