pomozite

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
1980
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 19, 2009 5:02 pm

pomozite

Post od 1980 »

Potreban mi je savet:dve godine pokusavamo napraviti bebu,ali bezuspesno.ovaj ciklus mi prvi put kasni odkad znam za sebe uradim betu hcg iz krvi i rezultat je 24,32 ref.vrednosti <5,dva dana posle toga rezultat bete hcg<0.100 a ref.vrednosti<1.0,tog popodneva prokrvarim.Sta da radim dali treba da posetim lekara i pokazem ove rezultate?Unapred hvala na odgovoru
babaroga
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 9:32 am

Post od babaroga »

Svakako da nakon dve godine treba da odes do lekara i da vidis sta je problem, i ponesi sve analize koje imas sa sobom. Moguce je da je doslo do oplodnje koja se nije zdrzala, a mnogi kazu da to priroda cini svoje ukoliko plod nije dobar.
1980
Novi član
Novi član

Post od 1980 »

Naravno da sam bila kod lekara,kod supruga je sve ok,meni je jedan jajovod zapusen,mada samo sa jednim doktori tvrde da mogu ostati prirodnim putem u drugom stanju
JZM
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 2:01 pm

Post od JZM »

Meni se desila indenticna situacija pre 6 meseci. Lekari to tumace kao hemijsku ili biohemijsku trudnocu.

Nemas razloga za brigu, nesto se tu desavalo ali do stvarne oplodnje nije doslo...

Znam da je grozan osecaj i veliko razocarenje, ali glavu gore, bice bolje drugi put!
1980
Novi član
Novi član

1980

Post od 1980 »

hvala
Odgovori