pomozite

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

neko_neko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 11:17 am

pomozite

Post od neko_neko »

zabavljam se sa curom godinu dana, i ja i ona smo nevini ja sam ranije imao dosta iskustva sa oralnim sex-om i sve to al nisam nikada htio spavati s curom dok se ne zaljubim, sad sam zaljubljen do usiju, curu znam od 5 razreda osnovne a sad samo 1 godina fax-a, bili smo extra drugovi i znam da 100% nikada nije imala momka prije mene, pokusali smo par puta i bolilo je al nije bilo krvi, kako da budem 100% siguran da je ne odradjuje neko sa strane i da mi ne glumi nevinu by the way ona je sad u Becu tamo studira

p.s. molim vas bez ismijavanja moram znati kako da joj vjerujem
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Ako joj ne verujesh i pominjesh rechi "neko je odradjuje" to mi ne deluje kao neka prevelika ljubav!

Jedini nachin da saznash je da je pitash, poshto ne postoji aparat ili tehnika kojom mozesh to da otrkijesh bez njenog znanja da li je ona nevina ili nije!

I poruka koju si napisao je krajnje zbunjujuca, nigde ne pishe da li je zapravo doshlo do penetracije ili ne! To shto nije bilo krvi ne mora da znachi nishta, svaka zena je posebna i specifichna, ali ako nije doshlo do penetracije onda je ona jos devica.

Ajde malko bolje formulishi pitanja pa napishi post sa konkretnim pitanjima!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
neko_neko
Novi član
Novi član

Post od neko_neko »

Do penetracije je doslo sto posto nije da se falim ali 19 cm nije moglo propasti samo tako, pitam se da li je moguca da je izgubila himen zato sto trenira karate i sto u sedmici uradi najmanje 100 puta spagu i tako te vjezbe rastezanja, pitao sam je ona je pocela da place i naljutila se na mene, samo me zanima da li bi moga biti siguran

p.s. hvala na odgovoru
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Ponavljam se, a to ne volim da radim, svaka zena ima jedinstven organizam a posebno anatomiju polnih organa, krv pri probijanju himena je relativna stvar, moze da ej bude puno, malo, ili nikako, tako da nema skenera koji ti moze reci da li te je prevarila ili nije i da li je sa nekim drugim spavala ili ne. Jedino detektor lazi....

U krajnjem sluchaju devojka je mozda sama to uradila, verovatno znash postoji neshto shto se zove samozadovoljavanje ili masturbacija, a kada si je pitao verovatno to nisi uradio na pravi nachim i pravim tonom, a ako je nju sramota da ti prizna da je to sama uradila onda nema druge nego da budesh strpljiv i uporan i da promenish svoju taktiku da dodjesh do odgovora!

Ne budi bandoglavi mushki stvor nego ako ti je toliko stalo do nje sredi sebe pre prichanja sa njom i budi strpljiv, zene su osetljive na te teme, posebno ako su stidljive po prirodi.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
neko_neko
Novi član
Novi član

Post od neko_neko »

ispade ja sad bezveze, fino sam pito, ljubavi odgovori mi iskreno jer sam u dilemi, da li si spavala s nekim drugim osim mene, pitao sam je i za tampone i za masturbaciju i sve fino nisam ja neki konj, ali ona tvrdi da nije nikada osjetila tu bol kao pri sex-u, al je imala problema sa razvijenoscu maternice, neka zlijezda nemam pojma koja nije lucila dovoljno nekog hormona tako da je uzimala svakakve tablete cak i neke koje je vaginalno stavljala, al nikada nije ni osjetila pucanje niti je primjetila krv ni poslije treninga niti poslije masturbacije ili umetanja tampona, nisam bio informisan bio sam ubijednjen da treba biti krvi, jbg

drago mi je sto si mi razjasnila to vezano za krv jer me to bunilo najvise
to za detektor lazi dobar vice,hehe

p.s. hvala razjasnila si mi puno toga
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Uvek!
neko_neko
Novi član
Novi član

Post od neko_neko »

tamaraft napisao:Uvek!
ma znas kako je kad ti drugovi napune glavu glupostima svakakvim i onda ti ne vjerujes curi koja je s tobom tako dugo i znas da te voli, nisam znao kako da potrazim misljenje zene jer nemam tako dobrih drugarica, al eto nadje se uvijek neko ko zeli pomoci, hvala ti puno jos jednom ako se mogu kako oduziti kazi. pozzzz
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Mozesh da mi se oduzish! Prestani da slushash ljude koji nisu struchni po pitanju stvari za koje ih pitash!

Prestani da verujesh u priche i prichice koje ti neko govori vec lepo nauchi shtogod o ljudskom organizmu, ovaj forum smo jako dobro snabdeli informacijama pa pregledaj ga pazljivo.

Pozdrav
neko_neko
Novi član
Novi član

Post od neko_neko »

tamaraft napisao:Mozesh da mi se oduzish! Prestani da slushash ljude koji nisu struchni po pitanju stvari za koje ih pitash!

Prestani da verujesh u priche i prichice koje ti neko govori vec lepo nauchi shtogod o ljudskom organizmu, ovaj forum smo jako dobro snabdeli informacijama pa pregledaj ga pazljivo.

Pozdrav
hvala za savjete, hocu pozzzz
gloria2
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:05 pm

Post od gloria2 »

Ne znam zašto ti je uopšte bitno da li je ona imala nekog pre ili ne.Pa šta će biti posle,kako ćeš joj posle verovati da je neko" ne odradjuje" kad joj sad ne veruješ.
cemi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 9:07 pm

Post od cemi »

Draga tamaraft, da li ti mislis da decko treba da poslusa tebe kao experta? Ako niste obavesteni tamaraft je fizioterapeut, znaci nije ni lekar, ni medicinska sestra i nema nikakvo znanje iz ginekologije osim sto verovatno i sama posecuje istog tako da njene odgovore ne uzimas zdravo za gotovo.
neko_neko
Novi član
Novi član

Post od neko_neko »

gloria2 napisao:Ne znam zašto ti je uopšte bitno da li je ona imala nekog pre ili ne.Pa šta će biti posle,kako ćeš joj posle verovati da je neko" ne odradjuje" kad joj sad ne veruješ.

zato sto ako ima nekog sa strane to je moglo se desiti jedino dok smo zajedno
neko_neko
Novi član
Novi član

Post od neko_neko »

cemi napisao:Draga tamaraft, da li ti mislis da decko treba da poslusa tebe kao experta? Ako niste obavesteni tamaraft je fizioterapeut, znaci nije ni lekar, ni medicinska sestra i nema nikakvo znanje iz ginekologije osim sto verovatno i sama posecuje istog tako da njene odgovore ne uzimas zdravo za gotovo.

samo malo nemoj me buniti, jel ti demantiras ovo sto je tamaraft rekla
gloria2
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:05 pm

Post od gloria2 »

To za prevaru ne možeš nikad znati.Može ona i da živi u komšiluku i da te vara,nije bitno koliko ste udaljeni.Ako ti nju iskreno voliš,i ona tebe,osetićete to i neće biti sumnje.Izgleda si se ti malo uplašio svojih osećanja,ako voliš nikad nisi na gubitku,jer ako si iskren i dobar,a ona to ne ceni,ona je ta koja gubi.U ljubavi nema garantog lista sa pečatom.
neko_neko
Novi član
Novi član

Post od neko_neko »

gloria2 napisao:To za prevaru ne možeš nikad znati.Može ona i da živi u komšiluku i da te vara,nije bitno koliko ste udaljeni.Ako ti nju iskreno voliš,i ona tebe,osetićete to i neće biti sumnje.Izgleda si se ti malo uplašio svojih osećanja,ako voliš nikad nisi na gubitku,jer ako si iskren i dobar,a ona to ne ceni,ona je ta koja gubi.U ljubavi nema garantog lista sa pečatom.
lijepo mi je brat reko nemoj se zaljubit, hehe

ne znam vise ni sam sta da mislim kad dodje nazad sjsti cu s njom i fino o tome prepricat ubi me ova sumnja a i ona nije to zasluzila nakon godinu
Odgovori