Pomooc ljudii

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
winchester
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 25, 2013 3:29 pm

Pomooc ljudii

Post od winchester »

Ovako, 11.9 sam prvi put spavala s deckom i nismo koristili kondom, ali to je tralao najvise 20 sekundi jer smo se ipak uplasili da ne dodje do nezeljenog dejstva. Nije doslo do ejakulacije ni tad, ni nakon toga. Poslednji put sam imala menstruaciju od 4.9. do 9.9, a evo sad je vec 8.10. i ja jos uvek nisam dobila i uzasno sam zabrinuta. Inace mi menstruacija varira, nekad dobijem dva dana ranije,nekad kasnije, ali nikad nisu neke drasticne razlike. Takodje bih da napomenem da sam prehladjena vec par dana, i da sam pre dve nedelje dosla s puta koji je bio dosta naporan i na kom sam se razbolela. Planiram da kupim test na trudnocu ako ne dobijem sutra, ali sam pre toga htela da se konsultujem sa vama ovde. Kolike su sanse da sam trudna? I da li ima potrebe da toliko brinem oko toga?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Pomooc ljudii

Post od aaaca »

Нема ни теоретске шансе да си трудна.
enveranapepic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 10, 2014 11:51 am

Re: Pomooc ljudii

Post od enveranapepic »

mozda ne dobijas tacno na vreme sto si prehladjena ili ako si pod stresom onda to je normalno..... evo ja tako sest godina od kad sam prvi put dobila,nikad mi nisu redovne vec sam i rodila....kod meine je bio poremecaj hormona.... nadam se da ces uskoro dobiti.. :wink:
Odgovori