pomoc!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 26, 2006 2:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pomoc!!!
Imam jedan PROBLEM. Moji ciklusi su veoma neredovni, medjutim desavalo se da nekad i po mesec dana kasni menstruacija. Trebalo je da dodbijem 1.12 medjutim jos nisam dobila, a predhodnu menstruaciju koju sam imala nije uopste izgledala kao krv, vec je bila tamno braon. Ja nisam sigurna sta nije uredu, uradila sam nedavno test za trudnocu i on pokazuje negativno. A mene je strah da nisam zbog naglog gubljenja kilaze pocela da gubim i menstruaciju. Posto sam oslabila oko 5kg za kraci period...izvinite sto vas davim, i hvala unapred.
Draga Ljuinka,
evo da te malo utesim: ja sam godinama imala dva-tri puta godisnje menstruaciju! A desavalo mi se da to i ne bude normalno krvarenje nego kao sto si i ti opisala "nesto braon". Ono sto bih ti posavetovala a to je da sto pre odes kod ginekologa kako bi ustanovio u cemu je problem ( a prvo ce ti uraditi hormonsku analizu ) jer ako dugo cekas moze doci do komplikacija tj. moze kasnije da bude problema kada budes zelela bebu. Nemoj puno da se brines ali nemoj dugo ni da cekas jer to ne moze samo od sebe da se resi. A nagli gubitak na kilazi kao i naglo gojenje itekako moze da utice na redovan mesecni ciklus.
Sve najbolje!
evo da te malo utesim: ja sam godinama imala dva-tri puta godisnje menstruaciju! A desavalo mi se da to i ne bude normalno krvarenje nego kao sto si i ti opisala "nesto braon". Ono sto bih ti posavetovala a to je da sto pre odes kod ginekologa kako bi ustanovio u cemu je problem ( a prvo ce ti uraditi hormonsku analizu ) jer ako dugo cekas moze doci do komplikacija tj. moze kasnije da bude problema kada budes zelela bebu. Nemoj puno da se brines ali nemoj dugo ni da cekas jer to ne moze samo od sebe da se resi. A nagli gubitak na kilazi kao i naglo gojenje itekako moze da utice na redovan mesecni ciklus.
Sve najbolje!