pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
lisica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 24, 2012 4:58 pm

pomoc

Post od lisica »

Da li postoji mogućnost da je došlo do oplodnje ako sam imala odnos bez zaštite sa svojim dečkom, pri tom je to meni bio drugi odnos, bio mi je još uvek jako bolan i došlo je ponovo do krvarenja, pa smo brzo prekinuli odnos, te ga je izvadio mnoooogo ranije pre nego što je "svršio sa strane". Ali pošto nismo imali zaštitu, došla sam u dodir sa predsemenom tečnošću, pa sam zbog toga malo zabrnuta? Hvala unapred za odgovor.
lisica
Novi član
Novi član

Re: mogucnost da se zatrudni sa presemenom tecnoscu

Post od lisica »

Citala sam na razne forume da negde presemena tecnost moze da oplodi, a negde da su sanse nikakve! Pa me zanima da li neko zna konkretan odgovor? Bilo sta?
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Re: pomoc

Post od Bokily »

Može doći do oplodnje jer presemena tečnost sadrži sprematozoide,doduše manje nego sprema ali ih sadrži.
Pamet u glavu, mlada si, koristi zaštitu!
lisica
Novi član
Novi član

Re: pomoc

Post od lisica »

I šanse su mnogo manje, jel tako??? Meni je to bio 5.dan nakon menstruacije! Uf, ne znam šta mi bi da pristanem bez zaštite, umreću od brige i neizvesnosti dok mi ne dođe vreme za novu mecu!
Odgovori