Pomoc!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
nikolas_ssg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 04, 2012 1:50 am

Pomoc!

Post od nikolas_ssg »

E ovako, spavao sam sinoc sa djevojkom koja je nevina (a i ja sam bio nevin), e sada, stavio sam par puta (nisam citav stavio) i ne znam da li sam svrsio (mislim da nisam, jer nisam imao nikakav osjecaj da cu svrsiti)....njoj jos nije pukao himen i kolika je vjerovatnoca da ce ona zatrudniti ukoliko sam ja svrsio u nju? I da li se moze svrsiti, a da ne osjetis da si svrsio?
Empress
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Pomoc!

Post od Empress »

Nemoguce je ne osetiti orgazam! Pa jesi li nekad masturbirao?
Koristite kondom!
Steta bi bila da zatrudni od presemene tecnosti a da niste ni propisan sex imali.
Presemena tecnost se luci tokom celog odnosa i od nje se MOZE zatrudneti, cak iako himen ne pukne jer na njemu postoji 'luft' [tako kroz njega prolazi i menstrualna tecnost, izmedju ostalog]. Budite pazljivi i informisite se o seksu. Bolje spreciti nego "leciti".
spps
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2012 10:36 pm

Post od spps »

A, da li je moguce da devojka zatrudni od presemene tecnosti ukoliko penis nije bio u vagini, vec je samo dodirivao spolja?
misutka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Avg 25, 2011 10:13 pm

Post od misutka »

Sad vise nisu "nevini"....
Sram vas bilo...
:D
misutka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Avg 25, 2011 10:13 pm

Post od misutka »

Ma hajde....
Kad bi se tako lako ostajalo, sve bi zene isle trudne...
Samo opusteno i sa kond.......ubuduce..
:wink:
Odgovori