Pomoc!!!! :(
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Pomoc!!!! :(
Situacija je ovakva... u vezi sam sa devojkom i imali smo sex po prvi put( za oboje), ja sam penetrirao(gurnuo) dvaput i ona je rekla da je boli, siguran sam 100% da nisam zavrsio u nju i sad skoro 2 meseca posle toga nije dobila menstruaciju... Da li je moguce da je ostala trudna ili koji jos moze biti razlog za kasnjenje? trebala je dobiti oko 28tog jula, tad nije dobila uopste, i sad ceka menstruaciju, jako smo uplaseni oboje ne znamo sta moze biti razlog... jel moze neko da pomogne? hvala unapred
Re: Pomoc!!!! :(
i da kad je rekla da je boli tu smo prestali... nismo imali sex vise
da li je pre tebe imala odnose?
tako kao sto si ti rekao nema sanse da je u drugom stanju...!
tako kao sto si ti rekao nema sanse da je u drugom stanju...!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
odgovorila sam ti na ovo pitanje na oblasti Seksualnost.
sansa za trudnocu je skoro nepostojeca, ali trebalo bi svakako da ode na pregled, koliko god da je sramota, jer to nisu stvari za zezanje.
sansa za trudnocu je skoro nepostojeca, ali trebalo bi svakako da ode na pregled, koliko god da je sramota, jer to nisu stvari za zezanje.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Neka uradi urinarni test na trudnocu ili neka izvadi krv i proveri nio b-HCG.4xx3ll napisao:Situacija je ovakva... u vezi sam sa devojkom i imali smo sex po prvi put( za oboje), ja sam penetrirao(gurnuo) dvaput i ona je rekla da je boli, siguran sam 100% da nisam zavrsio u nju i sad skoro 2 meseca posle toga nije dobila menstruaciju... Da li je moguce da je ostala trudna ili koji jos moze biti razlog za kasnjenje? trebala je dobiti oko 28tog jula, tad nije dobila uopste, i sad ceka menstruaciju, jako smo uplaseni oboje ne znamo sta moze biti razlog... jel moze neko da pomogne? hvala unapred
Proveri mozda nije spavala samo sa tobom....