pOmoC.

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Someone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 24, 2011 2:31 pm

pOmoC.

Post od Someone »

Cao.
Imam 24 godine,nisam radjala. Otkrili su mi tumor hipofize 2007 godine,lecim se kod dr. Vere Popovic i za sada imam velike glavobolje i ogroman problem sa menstruacijama koje izostaju nekad chak i do 6 meseci. U ponedeljak sam uzela otpusnu listu sa KCS Endokrinologije iako mi vecina rezultata nije gotova. Cekam da se dr. vrati sa puta pa da vidim shta dalje,mada tumor nije rastao prema magnetnoj. ujedno mi dok sam lezala u KCS otkriju polineuropatiju i celijakiju. preko toga nekako predjem. boze moj,prezivecu bez glutena. ALI,ono sto mene brine jeste sledece. Posalju me na GAK u KCS interklinickim uputom,oni mi nadju pored PCOS koje imam vec 7 godina,hidrasalpinx,nehomogenu formaciju debljih zidova 50x16 mm.
Kazu mi da mi treba operacija otpusavanja jajovoda ili kako vec ali da moram da vadim vag i cerv bris,hlamidiju,ureoplazmu i mikoplazmu pre toga. Ja to sve uradim i super su mi rezultati.
Uradim ja kolposkopiju,sekret II grupa=ok skroz mi ne smeta,kazu da je normalno.
ALI==ono sto mene brine jeste sledece,papa mi je III teska grupa,nemam kondilome niti ishta slicno. Kako je moguce da se to tako pojavilo odjednom a radila sam i ultra zvuk i papu i kolposkopiju pre 4 meseca i bilo je sve ok osim standardnog PCOS?????
Sutra idem na biopsiju. ginekolog mi je preporucio da se odmah operisem. ponovila sam papu isti mi je rezultat stigao. STA DA RADIM ?
Kod koga da idem? Glava mi puca.
Odgovori