pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
cecca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 7:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

pomoc

Post od cecca »

molim za pomoc,recite mi vec par meseci menstruacije mi ne traju kao ranije,uvek je bilo po sedam dana a sad po cetiri dana i to nije to.S tim sto mi je vec dva meseca mucnina nevidjena,bol kod pupka,negde sam procitala da to moze biti vanmatericna.Isla sam pre neki dan na ultrazvuk kod ginekologa,on kaze ne vidi nista cudno,da li postoji mogucnost da je vanmatericna a da se ne vidi na ultrazvuku.Bila sam i kod gastroentorologa nasao mi je upalu dvanestopalacnog i gastritis.dosta antibiotika sam u poslednjih par meseci popila pa brinem,da li je moguce da se ne vidi na ultrazvuku trudnoca,ili mi je muka od zeluca.Hvala unapred brinem.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Svi sumptomi su od problema sa gatrointestinalnim traktom, i od lekova koje ste pili!

Prochitajte nus pojave lekova!

Male su shanse da nije video trudnocu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori