pomoc!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Alabama
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 07, 2006 10:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

pomoc!!!

Post od Alabama »

Koliko je normalno povremeno osetiti grcheve nalik menstrualnim u ranoj trudnoci (proshlo je 2-3 nedelje od zacheca)?
CHak nisam ni ukapirala da sam trudna ochekujuci menstruaciju svaki chas....
Hvala vam
kaca 33
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 21, 2006 9:58 pm

Post od kaca 33 »

pa meni se to desavalo bas tako kao i tebi na samom pocetku trudnoce a i ja sam ocekivala da dobijem pa nisam puno obracala paznju. To je valjda normalno. Kada sam saznala da sam u drugom stanju ja sam se malo vise odmarala, leskarila, nisam mnogo radila u stvari nista preterano: ni setnja, ni sedenje ni lezanje ... sve po malo. Tako je to vremenom proslo. Ali sam ipak za svaki slucaj stalno trckala kod ginekologa ( kad nesto cudno osetim )sto je i on rekao da je u redu ( za ostale koje to zanima to me nista nije kostalo :wink: )
jer i ako nije bilo problema to mi je dobro doslo da se ja smirim.
Puno pozdrava i sve najbolje u trudnoci! :lol:
Alabama
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 07, 2006 10:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Alabama »

Kace, puno ti hvala- jako mi puno znachi to da je joehs neko imao slichan osecaj i sve ispalo ok. Poprilichno sam lako zatrudnela, ali bebicu jaaaaako zelim, i ne bih da se neshto loshe desi, a sklona sam panici i hipohondriji. :roll:
Hvala ti najlephse!!
Odgovori