pomoc i pitanje ginekologu!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
odri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 2:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

pomoc i pitanje ginekologu!

Post od odri »

Prvo,ja sam nova ovde i trenutno mi je jako potrebna vasa pomoc!Zapravo,u inostranstvu sam i malo je teze da odmah odem kod doktora,a prilicno sam zabrinuta!Dakle,moj problem je sledeci,prvo,na svoju ruku sam uzela canesten vaginaletu,zbog sumnje da imam kandidu,jer sam imale sve simptome,pomalo uvecan sekret,pomalo i svrab,a i partner je dobio nesto tome slicno,proslo je nekoliko dana od stavljanja vaginalete i nakon odnosa imala sam krvarenje,to se desilo pre stavljanja jednom,ali ne tako intezivno!Da li neko moze da mi razjasni i da predlog sta da radim,dok me doktor ne primi,ako me primi,uopste! Hvala!
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 16, 2006 3:00 pm

Post od Duskica »

Nisam strucna,ali znam da se tekva krvarenja mogu javiti kod postojanja ranice na grlicu materice.
odri
Novi član
Novi član
Kontakt:

problemi!

Post od odri »

hvala duskice,tako sam i mislila ,ali morace da radi cika doca,mada je to ovde u svedskoj...katastrofa,bas sam se ufrkisala!Hvala,jos jednom
hvala na pomoci!
odri
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od odri »

nego,problem je sto ceo dan krvarim,to me jos vise zabrinjava!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
hvala na pomoci!
Duskica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 16, 2006 3:00 pm

Post od Duskica »

Ne znam imas li redovne menstruacije? mislim da to moze da se desi i usled hormonskog disbalansa,ili u sredini ciklusa tokom ovulacije.Mozda bi bilo dobro da napises nesto vise o sebi i problemu,pa da ti Obgyn pomogne strucnim savetom.Nemoj da se nerviras,sigurna sam da nije nista strasno!
odri
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od odri »

cao,opet hvala!pa da,ja mislim da moze da bude i promena klime,tako da... :lol: mada,meni i dalje,vec para dana, krvari.sacekacu jos koji dan posto uskoro treba i da dobijem,pa da vidim sta je...nikakvi bolovi nista,samo kad kad krene iznenada da curi,totalno ludo...malo sam se ufrkisala jedino sto mi se ovo prvi put desava,mada znam i da je normalno!a doktor Obgin odgovara svima ili samo posebnim ljudima,koji su vec dugo ovde?
hvala na pomoci!
ljuinka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 26, 2006 2:16 pm

Problem

Post od ljuinka »

Ja imam jedan problem. Imam posekotinu malo iznad vaginalnog otvora. Svaki put kada imam odnose ta rana se raskrvari. Da li mozete molim vas da mi kazete o cemu se radi? Drugih simptoma nema, ne svrbi, ne boli, samo krvari. Hvala unapred.
Bojanador
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 21, 2011 3:43 pm

Re: pomoc i pitanje ginekologu!

Post od Bojanador »

Postovani/a,
imam problem...u sestom seam mesecu trunoce i cesto mi se pojavljuje brano /tamnocrveni iscedak/sekret...ne potraje to dugo dan dva i ponovo pocne beli sekret....e mene sad zanim da li je to normalno, uzrokovano sirenjem materice s obzirom da od ranije imam ranicu na grlicu materice ... Prvi put kad mi se to desilo ginekolog mi je rekao da nije to nista da je to zbog sirenja materice i da je taj sekret iz te ranice....sta mi mozete reci o tome?Jel to moguce?
Odgovori