Postovani,
14tog januara sam imala prvi odnos sa svojim momkom. Nije dugo posebno trajalo. 15tog januara sam dobila mesntruaciju, koja je bila sasvim normalna i sasvim je normalno i trajala. Medjutim, psiha me ubija. Da li postoji ikakva mogucnost trudnoce ?
Unaprijed hvala.
Pomoc molim vas
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 31, 2017 7:31 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Pomoc molim vas
Постоји.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 14, 2017 9:59 am
Re: Pomoc molim vas
Zdravo svima
nova sam na forumu. Zeljala bih da mi neko pomogne, vise da odgovor na moja pitanja. Opisacu vam problem. Imala sam neredovne cikluse na svakih 35-37 dana, u januaru ove godine doktor mi prepise Klomifen tablete i doslo je do ovulacije, folikul je pukao na 22mm, sljedece kontrole na vaginalnom ultrazvuku se vidilo zuto tijelo i da je sve u redu, a doktor mi je prepisao Duphaston tablete, da pijem 2x na dan, 14 dana. Sada 22 februara treba da mi nastupi ciklus i tada pijem zadnji Duphaston i rekao mi je doktor da uradim test za trudnocu sledeci dan cim popijem tablete. I savjet plus mi je da ne radim nista i ne dizem nista tesko. Pa me zanima kolika je mogucnost da je doktor video naznake trudnoce (koju svakako planiramo muz i ja)? Da li neko moze da mi se obrati po ovome sto sam napisala?