Pomoc hitno!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
andjela13098
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 14, 2014 5:35 pm

Pomoc hitno!

Post od andjela13098 »

Imam problem, vec dve godine se muvam sa drugom iz odeljenja (srednja skola) ali samo preko facebook-a. Kada se vidimo u skoli pozdravimo se i progovorimo svega dve recenice. Medjutim na facebook-u se kuckamo o tome da spavamo. Nevina sam i zelim da uradim to sa njim, medjutim ne znam koliko je to pametno. Decko je 'smeker' u gradu i svi ga znaju i stvarno ne znam da li je to dobra ideja. Mnogo me privlaci u tom smislu, od svakog njegovog dodira pa makar to bilo u prolazu ja IZGORIM cela. I jos jedan problem nemamo stan tako da cemo to uraditi verovatno negde napolju i to sutra uvece pobecicemo sa rodjendana jednog naseg dobrog druga. Zanima me i koja je poza u takvoj situaciji najbolja za gubljenje nevinosti. Unapred hvala sto ste mi posvetili paznju. Molim za pomoc HITNO!
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Re: Pomoc hitno!

Post od tanja68 »

Ti vec i sama znas da je to glupost i da nije pametno pa cemu onda srljanje?
On je smeker i privlaci te ali to nikako ne znaci da treba da izgubis nevinost sa njim.
Ne zabavljate se,u skoli slabo kontaktirate sto znaci da ces mu biti samo jedna kres varijanta i nista vise. Jel to ono sto zelis?
Kako hoces, tvoj zivot je tvoj stvar ali znam da ces se ako uradis to sutra sa njim, negde napolju ko poslednja ulicarka, tako i osecati. Zelis li to?
andjela13098
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 14, 2014 5:35 pm

Post od andjela13098 »

Da svega sam svesna, ali ja se pogubim kada je on u mojoj blizini.. A dobro znam da cu ispasti najgora drolja posle toga.. Hvala ti za ovo, to mi je trebalo da cujem.
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Ajde voli i ceni sebe malo vise jer vise i vredis :)
Odgovori