Pozdrav svima,
devojka i ja smo imali polne odnose,sa zastitom uvek,zadnji odnos smo imali 12.01.2014 i ona je trebala da dobije 21.01.2014 medjutim nije dobila,kaze mi da nikad do sada joj nije kasnilo i da je uvek u toku noci dobijala,da se nikad nije desilo da joj kasni,znaci uvek je u toku noci dobijala i tacno kada treba,medjutim kasni joj ,imala je bol u donjem desnom delu stomaka,danas je bolela glava i jutros je mokrila vise puta nego obicno,tek danas su se pojavili ti simptomi,ovih dana je prosla kroz stresan period,pa mislim da joj zbog toga kasni,a i skoro se prehladila,nije povracala ni jednom,niti ima promene na grudima...sada me zanima da li je trudna?
Pozdrav
Pomoc,hitno
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm
Re: Pomoc,hitno
ako ste koristili prezervativ i ako nije pukao onda nije trudna,kasnjenje menstruacije se moze desiti iz mnogih razloga
Da razumem vas,ali mene muci to sto njoj menstruacija nikada nije kasnila,a jutros je imala ucestalo mokrenje i danas glavobolju,opet kazem da je skoro prosla kroz period svadja sto je verovatno izazvalo stres.mene samo muci to sto njoj nikada nije kasnilo,bilo je tacno kao sat ,a sada joj kasni 2 dana,imate li neki odgovor?
Pozdrav
Pozdrav
-
- Aktivan član
razlozi mogu biti mnogobrojni ,stres,urinarna infekcija,vaginalna infekcija,ciste...itd ili nista prosto zakasni taj mesec
Devojka mi je u toku noci dobila menstruaciju,pao mi je kamen sa srca,da li to znaci da sada ne postoji nikakva sansa da ostane trudna?
-
- Aktivan član
u svakom slucaju nije pametno imati odnose bez zastite,ako se plasite pored prezervativa ona moze [iti i pilule,ali predhodno mora otici od ginekologa ,jer ce tako dobiti savet koje su najadekvatnije za nju,ako si me pitao da li moze ostati trudna za vreme ciklusa,moj odovor je da nije dobro imate odnose u to vreme jer je velika mogucnost za nastajanje infekcije
Ne,ne...njoj je kasnilo dva dana i mi smo se zabrinuli da nije trudna,medjutim juce ujutro je dobila menstruaciju,da li sad nema cega da se brinemo tj nije trudna 100% cim je dobila,jesam li u pravu?
Pozdrav
Pozdrav