Pomoc..Hitno!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Marinaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 10:35 pm

Pomoc..Hitno!

Post od Marinaaa »

Ovako..Dobila sam 3.4. zavrsilo mi se 9.4..sa deckom sam spavala 16.4..znaci bila sam u plodnim danima..on je svrsio u meni,kondom je puko...greskom,ne znam vise ni ja..uglavnom posle pola sata iscurelo mi je,mislim na spermatozoide..znam da postoji velika verovatnoca da za trudnim,ali ja se iskreno nadam da nisam..jer ne zelim.. pre mesec dana sam se bez razloga uplasila i popila pilulu za dan posle,tako da sad nisam smela..Sta da radim? ne mogu da radim test..nece tacno da pokaze.. Koliko kosta abortus ? uzasno se osecam..zabrinuta sam i mrzi neizvesnost..
mukica1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 05, 2011 12:44 pm

Re: Pomoc..Hitno!

Post od mukica1 »

Marina mozda mozes da uradis test za rano utvrdjivanje trudnoce.

Meni je jedna apotekarka rekla koja je radila na tim testovima da oni mogu da mokazu trudnocu i pre 7 dana od odnosa. Normalno ako ti pokaze negativno obavezno ponovi posle 7-8 dana od odnosa.

Jesu ti bili plodni dani ali treba mnogo stvari da se poklopi da bi se ostalo u drugom stanju pa i u plodnim danima.

Nemoj da panicis i da jesi trudna ako ne želis abortiraj pa to su sad rutinske intervencije i tvoje šanse za sledeću željenu trudnocu su 100%.

Pozdrav
Odgovori