pomoc hitno

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
kobalt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 4:29 pm

pomoc hitno

Post od kobalt »

e ovako devojka i ja iamamo redovan sex i uvek smo do sad koristili kondom i koristimo ga i dalje,ali nekoliko puta na pocetku odosa nisam imao kodom(prijalo i meni i njoj) znaci nikad nisam ni bio blizu KRAJA kasnije sam ga uvek stavio i lepo svrisio sa kondomom
zaboravi sam da naglim da me je uvek pre sexa bez kondoma prvo oralo zadovoljavala

e sad je problem u tome sto sam se jako uplasio da slucajno ne zatrudni,jedinos to je bilo iz penisa je providna tecnost i to nesto

molim vas za odgovor jako sam uplasen :(
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Procenat zastite koju pruza kondom pri redovnoj i pravilnoj upotrebi je blizu 100%, a pri prosecnoj upotrebi oko 85%. To sto vi radite spada u ovu drugu grupu, dakle i dalje je zastita prilicno visoka. Da li je trudna ili ne zavisi i od toga da li se tih nekoliko puta desilo za vreme njenih plodnih dana, a ovde ti niko ne moze to reci, ako postoji mogucnost da je trudna a od odnosa nije proslo vise od 72 sata moze da uzme pilulu za dan posle.

Da se ne bi plasio i strepeo zbog tih 15%, ubuduce koristite kondom redovno i pravilno, ili neka tvoja devojka pocne da koristi kontraceptivne pilule (takodje redovno i pravilno).
kobalt
Novi član
Novi član

Post od kobalt »

pa trebala je da dobije oko 20 i nekog al je njoj dosta neredovna
nije to sad bi prvi put da smo se bez kodoma mozda smo to nekih 15 puta uradili ali samo na pocetku i to kazem prvo me ona oralo zadovolji bas zbog toga da bi bio sigurno cist(mislim bez sperme..) jedino me brine ta tecnost za podmazivanje kako sam negde procitao da je zovu,dal od nje moze da se zatrudni?
a i ona je jako valazna ako to ima neke veze dok vodimo ljubav
al nikad vise joj necu prici bez kondoma,ovakva briga mi netreba :( i koristim samo trojan i durex
donka
Aktivan član
Aktivan član

Post od donka »

Moze i ta tecnost da oplodi (inace zove se predsemena tecnost) zato sto ponekad sadrzi spermatozoide koji ostanu unutar mokracne cevi posle ejakulacije, mada u dosta manjoj meri od sperme. Ali bas zato sto ih ne sadrzi uvek (recimo ako je od poslednje ejakulacije proslo nekoliko dana, pa je uretra nekoliko puta izaprana urinom pa u njoj nema zaostalih spermatozoida) i sto ih sadrzi u malom broju, do oplodnje retko dolazi.

U svakom slucaju moze da uradi test na trudnocu, ili u laboratoriji iz krvi (taj je pouzdaniji) ili da kupi kucni test u apoteci.

Njena vlaznost ima znacaja jedino ako je u plodnim danima pa je taj sekret vodenastiji i spermatozoidima je lakse da se krecu ka jajnoj celiji.
kobalt
Novi član
Novi član

Post od kobalt »

al procenti su jako mali?
joj posmatram je ko zamorce trazio sam simptome trudnoce na netu i sad je samo uporedjujem :D
al pomogli ste mi sad mi je malo lakse,al kad bude dobila bice vatromet :P
pa ja uvek pazim jer do eakulacije dodje ujtru ili uvece i strogo pazim da pre toga idem bar 2,3 puta na mokrenje pre odnosa
donka
Aktivan član
Aktivan član

Post od donka »

Ako mokris pre odnosa, bas mnogo stvari mora da se poklopi da bi zatrudnela, i da bude u plodnim danima, i da tebi neki spermic zaostane u uretri, i da uspe nekako bas on jedan da stigne do jajne celije i oplodi je... stvarno je mala sansa da se tako nesto desi. Moze da uradi taj test eto cisto da vam skrati muke, da ne cekate menstruaciju koja ako joj je uvek neredovna ko zna kad ce stici. (A ni menstruacija nije najsigurniji znak da zena nije trudna, desava se da neke zene tek u petom mesecu otkriju trudnocu jer su sve vreme redovno dobijale menstruaciju!)
kobalt
Novi član
Novi član

Post od kobalt »

joj donka fala vam puno,a od sad cu da napravim kondom od unutrasnje gume od kamiona i da uzivam :D
donka
Aktivan član
Aktivan član

Post od donka »

Ha ha, koliko ces da uzivas to ne znam! Nema na cemu!
Markoni88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 10:39 pm

Post od Markoni88 »

Pozdrav, imam slican problem. Imao sam odnos s devojkom , bez kondoma, ali starom metodom, vadjenje pre orgazma... Devojka ima redovnu, trebalo je da dobije desetog ... bolovi i tegobe koje ima tokom perioda su se javile 2 dana ranije, ali od tad jos nije dobila ... mozda joj kasni zbog stresa i tenzije, ali me zanima da li to sto je imala bolove u stomaku moze znaciti da ce dobiti kad tad ?
Korisnikov avatar
Bisenija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 7:32 pm

Post od Bisenija »

Markoni88 napisao:da li to sto je imala bolove u stomaku moze znaciti da ce dobiti kad tad ?
Ne znaci da ce dobiti - bolovi u stomaku mogu, ali i ne moraju biti znaci da ce zena dobiti menstruaciju.
Menstruacija moze da zakasni zbog stresa.
ALEO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 06, 2009 3:33 pm

Post od ALEO »

da pokusam ovde da postavim to pitanje!imam mnogo velik trip,imao sam odnos sa devojkom i sve super...ali u jednom trenutku je njoj ostao neki sadrzaj sta znam gust bukvalno kao sperma kod muskaraca.ja sam se pokidao a ona tvrdi da je to vas ,,sekret,,kako vec jer je svrsila ali to se kao ne pojavljuje stalno?ja sam pregledao kondom,nije puko niti je bio busan negde i naravno nisam svrsio ali sam pre toga imao osecaj da cu da zavrsim ali ipak nisam jos pa smo promenili pozu.e sad,jer moze neko da mi objasni sta je u pitanju i kako izgleda kad zena svrsi!imam gadne tripuve,neda mog da joj znate vec sta..!!!!molim odgovor!
Odgovori