Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
evo sta mi se dogodilo za vreme sexa...
prvi put smo probali pozu kada mi je on iza ledja a ja sam nagnuta na napred. nije bilo analnog sexa, vec samo vaginalnog. sve je bilo ok za vrema penetracije, ali kada je ejakulirao i izvadio ga napolje, iz mene (tj. iz vagine) su poceli da izlaze gasovi i cudni zvuci koje nikako nisam mogla da iskontrolisem ili zaustavim... to je trajalo mozda ceo minut i onda prestalo.
da li neko zna sta je ovo, zasto se dogodilo i da li treba da budem zabrinuta?
unapred hvala...
Nista strasno.I meni se to dogadja !Semo je neprijatno ali nije strasno!!!Ja sam se toliko navikla da vise neobracam paznju na to!!!Prvi put je bilo grozno!!!Opusti se i uzivaj!!!!To je normalna pojava.
ma totalno je normalna pojava, nemas razloga da te bude sramota. Vazduh udje u tvoju vaginu kada ga on izvadi i zadrzi se i kada krene da ga vraca, vazduh krene polako napolje. Moj muz i ja smo prvih nekoliko dana se smejali, posle je to postala normalna pojava.
poz