pomoc ginekologa ili bilo koga...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
desetka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 30, 2007 7:56 pm

pomoc ginekologa ili bilo koga...

Post od desetka »

evo sta mi se dogodilo za vreme sexa...
prvi put smo probali pozu kada mi je on iza ledja a ja sam nagnuta na napred. nije bilo analnog sexa, vec samo vaginalnog. sve je bilo ok za vrema penetracije, ali kada je ejakulirao i izvadio ga napolje, iz mene (tj. iz vagine) su poceli da izlaze gasovi i cudni zvuci koje nikako nisam mogla da iskontrolisem ili zaustavim... to je trajalo mozda ceo minut i onda prestalo.
da li neko zna sta je ovo, zasto se dogodilo i da li treba da budem zabrinuta?
unapred hvala...
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

I meni se to ponekad dogodi, bas u toj pozi - mislim da udje vazduh i onda izlazi kad ponovo legnes na ledja. Nista strasno, samo malo neprijatno.
PIPICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 12:04 pm

Post od PIPICA »

Nista strasno.I meni se to dogadja !Semo je neprijatno ali nije strasno!!!Ja sam se toliko navikla da vise neobracam paznju na to!!!Prvi put je bilo grozno!!!Opusti se i uzivaj!!!!To je normalna pojava.
Ice.sara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 01, 2007 11:16 pm

Post od Ice.sara »

ma totalno je normalna pojava, nemas razloga da te bude sramota. Vazduh udje u tvoju vaginu kada ga on izvadi i zadrzi se i kada krene da ga vraca, vazduh krene polako napolje. Moj muz i ja smo prvih nekoliko dana se smejali, posle je to postala normalna pojava.
poz
Snaga bez kontrole ne znaci nista
desetka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 30, 2007 7:56 pm

Post od desetka »

hvala vam puno. jeste mi bilo prvo neprijatno, a onda sam se zabrinula...
ali sad kad ste mi rekli...uh! lakse mi je...

hvala jos jednom!!!!
Odgovori