Pomoc---belo pranje ili nesto drugo?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 6:13 am
Pomoc---belo pranje ili nesto drugo?
Pre mozda 7 dana pocela sam da osecam svrab u predelu vulve i peckanje pri mokrenju---da napomenem da imam jako mali sekret i da sam u tom periodu pila Pentraxyl. Posle 3 dana primetila sam nesto kao beli film preko delova vaginalnih usana koji pecka, svrbi a na jednom delu je blago krvario ali se ne vidi nikakva ranica ili krasta. Taj beli film izgleda kao ostcai sapuna (tesko mi je da opisem)...i usne su natecene i crvene...
Pripremam se da popijem tabletu Diflukan koja pomaze kod belog pranja i gljivicnih infekcija...Da li je neko imao slicno iskustvo i sta bih ovo moglo da bude?
Hvala na savetima unapred...
Pripremam se da popijem tabletu Diflukan koja pomaze kod belog pranja i gljivicnih infekcija...Da li je neko imao slicno iskustvo i sta bih ovo moglo da bude?
Hvala na savetima unapred...
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 6:13 am
Joooj, znam da sam ona najgora, primitivna seljancura, ali mrrrrrzim kad moram nesto da stavljam "dole"
tanja68, sta je tebi bilo lakse, vaginalete ili krem? Ja kad sam zadnji put stavljala Gino daktanol vaginalete (ne tako davno, vestica mi se vratila posle manje od 15 dana, grrrrr) mnogo me je bolelo i posle trece sam cak ujutru imala i krvarenje
Zato mi je valjda i rekla sad da koristim KANSEN, a ja na svoju ruku uz to pijem i Nistatin (valjda nije greska?!)
Sludjena sam skroz...
Pozdrav!

tanja68, sta je tebi bilo lakse, vaginalete ili krem? Ja kad sam zadnji put stavljala Gino daktanol vaginalete (ne tako davno, vestica mi se vratila posle manje od 15 dana, grrrrr) mnogo me je bolelo i posle trece sam cak ujutru imala i krvarenje

Sludjena sam skroz...
Pozdrav!
ako vec hoces nesto da pijes, bolje popij 1 diflukan od 150mg. resice ti problem mnogo efikasnije od nistatina.Kupachica napisao:Joooj, znam da sam ona najgora, primitivna seljancura, ali mrrrrrzim kad moram nesto da stavljam "dole"![]()
tanja68, sta je tebi bilo lakse, vaginalete ili krem? Ja kad sam zadnji put stavljala Gino daktanol vaginalete (ne tako davno, vestica mi se vratila posle manje od 15 dana, grrrrr) mnogo me je bolelo i posle trece sam cak ujutru imala i krvarenjeZato mi je valjda i rekla sad da koristim KANSEN, a ja na svoju ruku uz to pijem i Nistatin (valjda nije greska?!)
Sludjena sam skroz...
Pozdrav!
ako ti se vracaju infekcije, nije lose da odes u neki laboratoriju i da uradis vaginalni bris sa antibiogramom, da bi znala tacno sta imas i sta treba da uzimas protiv toga.
Meni su mnogo lakse vaginalete nego mast i to zezanje sa aplikatorom, vidis i ja sam seljancura, pa sta ces. Mislim da ti to nema nikakve veze sa poremecajem ciklusa, bar se meni od vaginaleta nikad tako nesto nije desilo. Ja sam canesten koristila u vise navrata zbog gljivica i nisam nista pila od tableta tako da stvarno to za tablete ne znam. Pozdrav.