pomoć

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
t
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 30, 2005 2:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

pomoć

Post od t »

zadnja menga 20.11,otad imala odnose stalno a menga prije došla ranije taj mjesec kad mi je bila ovula cija ,i prsa me bole spva mi se ,jel rano za test
marija r
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 09, 2005 5:49 pm

Post od marija r »

U principu vecina testova radi po principu prepoznavanja hormona "beta HCG" koji materica luci od tenutka inplatacije oplodjenja jajne celije,odnosno od onog trenutka kada zena "ostaje u drugom stanju".Medjutim ne reaguju svi testovi na istu koncentraciju hormona,tako da se dogadja da zena jeste trudna,ali posto je tek ostala koncentracija datog hormona je jos mala pa ga test ne detektuje i pokazuje negativan rezultat!Zato ti kazem sacekaj jos koji dan,najbolje ti je da ga uradis oko 2o-25 decembra!!!!POZDRAV
Masha23
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Masha23 »

Kao sto Marija kaze, sacekaj jos koji dan, pa mozes uzeti neki od testova za rano utvrdjivanje trudnoce (Baby rapid npr.) ili pak preko krvi - beta Hcg.
Srecno!
Odgovori