pomoć ?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
kbszeljko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 17, 2009 4:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

pomoć ?

Post od kbszeljko »

Ajde cure dećki- manje doktori najprije pokušajte pomoći. Supruga mi je stara 47 g. i zadnjih oko god. dana ima jako neugodan genitalni miris.
Doktorica joj je dala vaginalete i ta pomoć je bila kratkog vijeka-došlo je do promjene na petnajstak dana i onda se sve vratilo na staro. Poslije toga joj je dala neku mast koju maže već par mjeseci, ali miris -ružnine nestaje. Nije da je ugodno, ali mi toliko ni nesmeta koliko me brine- smatram da je povezan sa nekom bolešću jer po mome sve što je zdravo i fino miriši- možda seljačka logika ali mislim i da je ispravna.
Ima li ko iskustva sa tako nećim slićnim neka pokuša pomoći ako nije problem i ja ću biti zahvalan do groba.
Mama 80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 17, 2009 12:28 am

Post od Mama 80 »

Pa cim se oseca neprijatan miris,neka infekcija postoji...

Moze da se desi da vaginalete pomognu samo privremeno,mozda bolje da uradi bris da tacno sazna sta je u pitanju,pa da trazi neku malo agresivniju terapiju (tablete,npr),ako joj vec mast i vaginalete ne pomazu.

Srecno!
neverending
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am

Post od neverending »

Il' nek zahteva od lekarke normalan pregled, analizu brisa i sve po ps-u il' nek je menja. Ne mogu se vaginalete i masti prepisivati odoka!
Dobiće rezultat u vidu grupe sekreta i antibiogram pride, pa će znati konkretno šta će je izlečiti, a ne ovako da se zabavlja u nedogled sa minimalnim i sumnjivim ili čak i nikakvim rezultatima.
Mama 80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 17, 2009 12:28 am

Post od Mama 80 »

neverending napisao:Il' nek zahteva od lekarke normalan pregled, analizu brisa i sve po ps-u il' nek je menja. Ne mogu se vaginalete i masti prepisivati odoka!
Ovo,nazalost,cesto rade :evil:
Odgovori