Polip

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
kali
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 9:34 am

Polip

Post od kali »

Unapred se izvinjavam u koliko je tema sa identicnim naslovom postojala.....Posto sam nova ovde i ne mogu da je pronadjem a trenutno se nalazim u strahu (poput one stare poslovce "u strahu su velike oci") postavljam naslov i molim za savet.......
Juce na pregledu doktor mi je saopstio da imam "polip na grlicu materice velikog jezicastog oblika" i savetovao mi "intervenciju" sledeceg ponedeljka.....
Naravno,uspanicim se toliko da citavu noc nisam mogla oka da sklopim....i vec jutros ukljucih komp s namerom da saznam nesto vise o tome.I,evo me ovde.........sve informacije i saveti dobro bi mi dosli!
Unapred vam hvala....................
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Ako u Vam konsatovali polip,hiruska intervencija sto pre!

Zelim Vam da sve dobro prodje... :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
koni70
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 06, 2008 11:27 am

polip u trudnoci

Post od koni70 »

U sedmoj sam nedelji trudnoce, i na pregledu pre dva dana lekar mi je konstatovao polim na grlicu. Posto je prilicno veliki, poslao me je u NF da urade kolposkopiju. Danas sam bila i doktorka tvrdi da ne treba dirati, mada je (i ona se slozila) prilicno veliki. Zabranila je odnose, a sve ostalo kaze neka ide samo... Desava se da naraste, uvrne se i otpadne sam. Uzasno se plasim i onog najgoreg (jos cekamo PAPA rezultate), a i tog rasta. Kakvi su slucajevi u praksi? Imam li razloga za brigu?
kali
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 9:34 am

Post od kali »

Juče sam popodne otišla kod drugog ginekol.čisto razgovora radi.Inzistirao je na pregledu i uradio mi odmah intervenciju.I to bez anestezije.Bolelo-ne bolelo-sad je iza mene! Čekamo rezultate sledeće nedelje,mada je njegovo mišljenje bilo da će biti sve OK.
Ivo...hvala Vam na željama i potpuno Ste u pravu.Dali Ste mi odličan savet.I zato ga ja dajem i drugima................Redovni pregledi i odlučno rešavanje "problema".........bez čekanja! Naravno, u dogovoru sa lečnikom.........
koni......sve najbolje!Pozitivno razmišljanje često je deo rešenja!I usvajanje mišljenja doktora!Biće sve OK.Videćeš......
Odgovori