POLIGYNAX ILI NEO-PENOTRAN VAGINALETE??

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

POLIGYNAX ILI NEO-PENOTRAN VAGINALETE??

Post od zmaj76 »

Zamilila bih sve iskusne,uključujući lekare da mi odgovore koja je razlika između ovih vaginaleta,koje ginekolozi najčešće prepisuju u poslednje vreme ako žena/devojka ima treću grupu sa leukocitima,ali bez postojanja bakterija,jer se meni dogodilo da mi baš u tom slučaju,3 grupa,masa leukocita,bez bakter.ginekolog jednom prepiše jedne,a drugi put druge ,u temi pomenute vaginalete?
Drugo ptanje je da li uvek kada postoji treća grupa sa leukocitima ili bez leukocita,samo treća, treba prepisivati i koristiti vaginalete?
Imam stalno pojačan sekret,na poslednjem pregledu je opet treća grupa sa dosta leukocita
Hvala svima unapred!!! :wink:
wert
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 26, 2007 5:50 pm

Post od wert »

Cao!
Samo savjet,uradi bakterioloski cervikalni i vaginalni bris,jer treca grupa sekreta oznacava prisustvo bakterija,pogotovo sto pokazuje leukocite,znake upale i pojacan sekret!
Govorim ti iz licnog iskustva,jer se ja sekreta nisam mogla rijesiti pomenutim vaginaletama,sve dok nisam uradila bakerioloski bris,a onda sam se lijecila po antibiogramu!
Pozdrav!
Odgovori