Policisticni jajnici(hajducka trava,neven,koriva)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Policisticni jajnici(hajducka trava,neven,koriva)
Imam vec duze vreme policisticne jajnike. Vucem se po privatnim klinikama i nista doktori ne preduzimaju. Doktor mi rekao da nije nista strasno i da ne pijem nista. I dodjem na kontrolu za 2 meseca,i tako vec godinama. Nista mi nije objasnio sta treba i kako. Koja je vrsta,vec su samo lovu uzimali kao ludi. Pa sam resila ovde da nadjem pomoc. Nasla sam da sme da se koristi mesavina caja hajducka trava,neven i kopriva. Uzela sam to i evo pijem mesec dana. Osecam kada popijem to da me jajnik boli,i cesto mokrim. Ali nzm dal to pijem ispravno! Jel zna neko kako treba da se pije? Ja skuvam 1l vode i stavim na to 4 kasike supene mesavinu i ostavim 15 min da odstoji i popijem u toku dana. Ili tripujem ili mi je bolje. Nzm. A pokusavala sam sa deckom 3 godine da ostanem u deugom stanju i ne ide,i batalili smo.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Policisticni jajnici(hajducka trava,neven,koriva)
Nedostaje vam samo još i suvo krilo od slepog miša i zmajevo oko izvađeno u ponoć... i zadnja desna noga žabe krastače pa će recept biti potpun.Maraiola napisao:Imam vec duze vreme policisticne jajnike. Vucem se po privatnim klinikama i nista doktori ne preduzimaju. Doktor mi rekao da nije nista strasno i da ne pijem nista. I dodjem na kontrolu za 2 meseca,i tako vec godinama. Nista mi nije objasnio sta treba i kako. Koja je vrsta,vec su samo lovu uzimali kao ludi. Pa sam resila ovde da nadjem pomoc. Nasla sam da sme da se koristi mesavina caja hajducka trava,neven i kopriva. Uzela sam to i evo pijem mesec dana. Osecam kada popijem to da me jajnik boli,i cesto mokrim. Ali nzm dal to pijem ispravno! Jel zna neko kako treba da se pije? Ja skuvam 1l vode i stavim na to 4 kasike supene mesavinu i ostavim 15 min da odstoji i popijem u toku dana. Ili tripujem ili mi je bolje. Nzm. A pokusavala sam sa deckom 3 godine da ostanem u deugom stanju i ne ide,i batalili smo.
P.S. Da li ste čuli da postoji lekar koji se zove endokrinolog i koji se možda "pomalo razume" u vaš problem?
Hvala,bas ste bili "ljubazni"!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
UvekMaraiola napisao:Hvala,bas ste bili "ljubazni"!

P.S. A sad bez sve šale, javite se endokrinologu... ginekolozi uglavnom ne znaju da reše problem koji imate (ili možda nemate...)
Pozz

postoji baka koja pravi cajeve za regulaciju hormona nalazi se JOSEVA kod Uba-Valjevo, znam da ciste nemaju veze sa tim, ali posto i ciste organizam i zenske organe i mnogim zenama su pomogli da ostanu u drugom stanju,probajte.. ziva istina...nije skodljivo piti ih iako je sve ok, ja sam pocela da pijem, pa cu videti sta mi gospod da, a evo vam br pa nazovite baka Olga 014/475-056 SRECNO
A,sta ti pijes?hvala puno. Ali ja sam iz Vranja.visnja16 napisao:postoji baka koja pravi cajeve za regulaciju hormona nalazi se JOSEVA kod Uba-Valjevo, znam da ciste nemaju veze sa tim, ali posto i ciste organizam i zenske organe i mnogim zenama su pomogli da ostanu u drugom stanju,probajte.. ziva istina...nije skodljivo piti ih iako je sve ok, ja sam pocela da pijem, pa cu videti sta mi gospod da, a evo vam br pa nazovite baka Olga 014/475-056 SRECNO
Hvala,pa bas sam tu i procitala za mesavinu caja. A i kupila sam ovsu i bundevu. Pa nzm dal da pijem sve odjednom. Mesavinu caja pijem mesec dana,pa cu ovih dana da odradim hormone ponovo,a ovsu i bundevu sam samo danas pila. Uf,al je ruzno..