Pokusavam da ostanem u drugom stanju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Popovic Silvija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 21, 2011 2:56 am

Pokusavam da ostanem u drugom stanju

Post od Popovic Silvija »

Imam menstruacije na 18 dana, koje traju od prilike do 5 dana a, nekad i manje (3 dana) Pokusavam da ostanem u drugom stanju vec 3 meseca u braku sam 1god. i nista se ne desava :( pila sam folnu kiselinu i posle presla na vaginalete Ustrogestan 100mg 2x na dan ujutru-uvece po 1 vaginaleta one povecavaju plodnost navodno :D ginekolog je rekao da je sve u redu. Pa me zanima dali mogu ostati u drugom stanju s' obzirom na ciklus na 18 dana!?
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Pokusavam da ostanem u drugom stanju

Post od Zli doktor »

Popovic Silvija napisao:Imam menstruacije na 18 dana, koje traju od prilike do 5 dana a, nekad i manje (3 dana) Pokusavam da ostanem u drugom stanju vec 3 meseca u braku sam 1god. i nista se ne desava :( pila sam folnu kiselinu i posle presla na vaginalete Ustrogestan 100mg 2x na dan ujutru-uvece po 1 vaginaleta one povecavaju plodnost navodno :D ginekolog je rekao da je sve u redu. Pa me zanima dali mogu ostati u drugom stanju s' obzirom na ciklus na 18 dana!?
Nista od toga mi se ne svidja... :roll:
Prestanite sa Utrogestanom za pocetak. Za 3 meseca uradite hormonski status (da se vidi zasto imate tako kratke cikluse) i nakon toga cete znati na cemu ste... A koliko sutra bi ste mogli da proverite rad stitaste zlezde (uradite TSH, FT4)
Pozdrav :)
P.S. U medjuvremenu neka suprug uradi spermogram i spermokulturu :wink:
Odgovori