Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Imam menstruacije na 18 dana, koje traju od prilike do 5 dana a, nekad i manje (3 dana) Pokusavam da ostanem u drugom stanju vec 3 meseca u braku sam 1god. i nista se ne desava pila sam folnu kiselinu i posle presla na vaginalete Ustrogestan 100mg 2x na dan ujutru-uvece po 1 vaginaleta one povecavaju plodnost navodno ginekolog je rekao da je sve u redu. Pa me zanima dali mogu ostati u drugom stanju s' obzirom na ciklus na 18 dana!?
Popovic Silvija napisao:Imam menstruacije na 18 dana, koje traju od prilike do 5 dana a, nekad i manje (3 dana) Pokusavam da ostanem u drugom stanju vec 3 meseca u braku sam 1god. i nista se ne desava pila sam folnu kiselinu i posle presla na vaginalete Ustrogestan 100mg 2x na dan ujutru-uvece po 1 vaginaleta one povecavaju plodnost navodno ginekolog je rekao da je sve u redu. Pa me zanima dali mogu ostati u drugom stanju s' obzirom na ciklus na 18 dana!?
Nista od toga mi se ne svidja...
Prestanite sa Utrogestanom za pocetak. Za 3 meseca uradite hormonski status (da se vidi zasto imate tako kratke cikluse) i nakon toga cete znati na cemu ste... A koliko sutra bi ste mogli da proverite rad stitaste zlezde (uradite TSH, FT4)
Pozdrav
P.S. U medjuvremenu neka suprug uradi spermogram i spermokulturu