Maybe baby meni nije bio nesto od koristi, ali ako neko misli da ce mu pomoci neka me kontatira na pp,.. Za utrogestan, ostalo mi je 12 pilula, necu da bacim, dosta su skupe, pa ako nekome treba, neka se takodje javi na pp,...
Nadam se da cu nekome pomoci!
pozdrav
Poklanjam Maybe baby, i 12 pilula Utrogestana, toliko imam
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
ne znam... ja sam ga koristila po pravilu, i bas sam se pridrzavala uputstva, ali me je MB samo zbunjivao... Opet kazem, mozda nekome moze da pomogne.. meni nije....milicaO napisao:a zasto ti maybe baby nije bio od pomoci? trudnoca? ja ga povremeno koristim cisto da potvrdim svoje osecanje, jer imam blage bolove tokom ovulacije, pa odprlike i znam kad su mi plodni dani
A cak i kada mi se na folikulometriji utvrdila ovulacija moj MB je lagao

tako da... mene je samo zbunjivao i nista vise!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 7:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Evo sta farmaceut treba da kaze onima koji kupeujuMaby baby u apoteci:
Dva sata pre provere rezultata ne smete nista jesti ni piti, izuzev vode, jer sve soli i svi seceri iz hrane daju lazno pozitivan rezultat.
Cak su i zvake zabranjene.
Ako se ovo postuje, onda su rezultati koje procitate, apsolutno tacni.
Treba samo imati u vidu i vreme koje spermatozoidi ostaju zivi u telu zene, kada se planira ili ne planira trudnoca.
Dva sata pre provere rezultata ne smete nista jesti ni piti, izuzev vode, jer sve soli i svi seceri iz hrane daju lazno pozitivan rezultat.
Cak su i zvake zabranjene.
Ako se ovo postuje, onda su rezultati koje procitate, apsolutno tacni.
Treba samo imati u vidu i vreme koje spermatozoidi ostaju zivi u telu zene, kada se planira ili ne planira trudnoca.
ja sam koristila prvu jutarnju pljuvacku, sto je podrazumevalo da nisam celu noc ni jela ni pila....
i ponavljam, na folikulometriji je pokazana ovulacija, a MB to nije registrovao... Imam par drugarica koje su koristile MB, i ista prica... ko mi ne veruje neka prosvrlja po netu da STVARNO NE VREDI! ima nas jako puno sa ovakvim iskustvom...
i ponavljam, na folikulometriji je pokazana ovulacija, a MB to nije registrovao... Imam par drugarica koje su koristile MB, i ista prica... ko mi ne veruje neka prosvrlja po netu da STVARNO NE VREDI! ima nas jako puno sa ovakvim iskustvom...