Pojavljivanje necega belog u vagini.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Pojavljivanje necega belog u vagini.
Naime, primetila sam da imam nesto belo i to se ne moze skinuti ni rukama. Procitala sam negde da to moze biti kandida. Ne znam kako je to moguce posto ja imam 17 godina i nevina sam.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Pojavljivanje necega belog u vagini.
Кандида може да се добије од уложака јер су на нашем тржишту тако лоши да је просто одвратно. Лоше их пакују, лоше складиште... Ужас.
Пробај да се испираш воденим раствором соде бикарбоне (пуна супена кашика на литар топле воде). Мораш потпуно да размутиш соду у води. После тога немој да се испираш чистом водом. Било би добро када би тако могла да се испираш два-три пута дневно. Ако можеш прстима да трљаш и тако потпомогнеш испирање, још боље. За неколико дана би требало да буде резултата.
Пробај да се испираш воденим раствором соде бикарбоне (пуна супена кашика на литар топле воде). Мораш потпуно да размутиш соду у води. После тога немој да се испираш чистом водом. Било би добро када би тако могла да се испираш два-три пута дневно. Ако можеш прстима да трљаш и тако потпомогнеш испирање, још боље. За неколико дана би требало да буде резултата.
jako se plasim, jem mislim da imam to duze vreme. redovno idem kod ginekologa jer imam neke probleme sa ciklusom, ali on mi ne radi nikakve preglede.. 

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Немој да се плашиш. Све се то може средити, само ако си упорна и доследна.
Nadam se, i hvala