prvi put pisem forumu i htela bih da znam nesto vise o trudnickim pojasevima, cemu sluze(pomaze) ? Ukoliko su korisni volela bih ga nositi. Kakvo je saznanje i iskustvo drugih?
Imam 30 god. prva trudnoca, 15 nedelja trudnoce, krvna slika mi je u redu sve su vrednosti u granicama normale, zdravstvenih problema nemam, jedino sto imam visoku miopiju (alta) sto bi uticalo na nacin poroda? Prepisana terapija od mog ginekologa je 1 tableta Materna na dan i 1 tableta (za zube zaboravila sam naziv proizvoda ).
pojas za trudnice?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Tijana,
Zbog problema sa kicmom koje sam imala pre trudnoce (sada sam 21.ned.), meni je dr takodje savetovao pojas.
Ja ga nosim vec par dana i jedino sta mogu da ti kazem da je udoban. Da li mi nesto koristi ne znam, jer nisam imala bolove.
Mogu samo da ti kazem da sam ga kupila u radnji koja je bas dobro snabdevena tim trudnickim "pomagalima" (pojasevi, ves (brushalteri), carape...). Radnja se nalazi u Bgd-u, Durmitorska 11 i rade nemacki program "Anita".
Pozdrav,
Masha
Zbog problema sa kicmom koje sam imala pre trudnoce (sada sam 21.ned.), meni je dr takodje savetovao pojas.
Ja ga nosim vec par dana i jedino sta mogu da ti kazem da je udoban. Da li mi nesto koristi ne znam, jer nisam imala bolove.
Mogu samo da ti kazem da sam ga kupila u radnji koja je bas dobro snabdevena tim trudnickim "pomagalima" (pojasevi, ves (brushalteri), carape...). Radnja se nalazi u Bgd-u, Durmitorska 11 i rade nemacki program "Anita".
Pozdrav,
Masha
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pojas
Veki ja sam reklamu za pojas ( posle porođaja ) videla u časopisu "Mama" i naručila ga.Strava je,sama podešavaš veličinu,exstra tanak...Stavila sam ga čim sam izašla iz bolnice i veruj mi da sam prezadovoljna kako mi se stomak povukao !
Platila sam ga 1800 din.
Ako želiš kontakt tel. poslaću ti na PP.
Pozdrav
Platila sam ga 1800 din.
Ako želiš kontakt tel. poslaću ti na PP.
Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 9:43 pm