Pojačan sekret
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 11:07 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pojačan sekret
Molim Vas da mi pomognete,
Imam stalno problema sa vaginalnim sekretom.Išla sam kod ginekologa i ginegološki je sve u redu.nekoliko puta kada mi je dijagnosticiran III stepen čistoće koristila sam vaginalete koje mi je doktor prepisao. Tada mi se povuče sekret, ali prvom prehladom opet se vrati. Šta da radim? Da li postoji neki prirodan način za smanjenje sekreta, jer ne mogu svakih malo ići kod ginekologa!
Imam stalno problema sa vaginalnim sekretom.Išla sam kod ginekologa i ginegološki je sve u redu.nekoliko puta kada mi je dijagnosticiran III stepen čistoće koristila sam vaginalete koje mi je doktor prepisao. Tada mi se povuče sekret, ali prvom prehladom opet se vrati. Šta da radim? Da li postoji neki prirodan način za smanjenje sekreta, jer ne mogu svakih malo ići kod ginekologa!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Morash da vodish rachuna o svojoj ishrani (izbaci slatkishe i ubaci vodu) i o higijeni (redovno sprovodi temeljnu higijenu genitalne regije i baci sav sintetichki vesh, nosi samo pamuk koji se iskuvava), o svom imunom sistemu (probaj sa Ecomerom, 2 kapsule dnevno) i o nachinu i vrsti odnosa koji upraznjavash (prljave ruke, cigare, odnos bez kondoma, oralni sex) i rizike za pojachavanje sekreta cesh svesti na minimum!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 11:07 am
Draga Tamara,
Hvala puno! Vodim računa o nekim stvarima koje si navela : redovna higijena,cigari,prljave ruke. Jedem jako malo slatkiša jer i nisam neki ljubitelj, vodu sam počela intezivnije da pijem u poslednje vrijeme. Što se tiče sexa ne koristim žaštitu, jer pokušavam da ostanem trudna! Da li postoje neke vaginalete koje su djelotvorne za pojačan sekret, a na prirodnoj su bazi? Neke koje mogu da koristim bez ljekarskog uputa? da li postoji neki čaj koji je dobar za pojačan sekret?
Ja pijem caj od mesavine te dve biljke i to jednu solju dnevno. Procitala sam negde da ga treba piti 42 dana, jednu solju, ne vise i da je veoma delotvoran.su napisao:Da li se piju u kombinaciji ili odvojeno? Koliko dana i koja količina? Imate li neke vaginalete koje su dobre, a mogu se koristiti bez ljekarskog uputa?Zna li neko šta je još dobro?
- zmaj76
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
tamarice,ja se davim u slatkisima, da li je moguce da oni uticu na pojacavanje sekreta???tamaraft napisao:Morash da vodish rachuna o svojoj ishrani (izbaci slatkishe i ubaci vodu) i o higijeni (redovno sprovodi temeljnu higijenu genitalne regije i baci sav sintetichki vesh, nosi samo pamuk koji se iskuvava), o svom imunom sistemu (probaj sa Ecomerom, 2 kapsule dnevno) i o nachinu i vrsti odnosa koji upraznjavash (prljave ruke, cigare, odnos bez kondoma, oralni sex) i rizike za pojachavanje sekreta cesh svesti na minimum!
onda sam pukla skrozzzzzzzz.......

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 4:39 pm
-
- Novi član
-
- Novi član
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Stidish se otici kod dr a ne stidish se da imash odnose???
Ajde trgni se i postani zrela zenska osoba a ne balavica i idi kod ginekologa, ne mora biti nishta slichno kandidi, mozda je neka bakterijici, to se izlechi vaginaletala, retko oralnom terapijom i sve ce biti ok!
Dodj mi da zamrzim sve majke u ovoj zemlji shto su svoje cerke vaspitale da je sramota ici kod ginekologa
Ginekolozi nisu mesari i hirurzi i babaroge i veshtice, to su ljudi koji su zavrshili medicinu, pa specijalizaciju, tako da njima tvoje telo i tvoj problem nece biti nishta strashno, nece njih biti sramota kad te budu pregledali i nece ti nishta prebacivati i tuci te iil povrediti. Pregled je vishe nego jednostavan, nijajo bolan i treba na svakih 6 meseci da odesh na pregled, tako chuvash svoje organe, svog patnera, svoju vezu, svoju srecu u zivotu....
Tako da, begaj kod ginekologa i da te nismo vishe chuli dok se ne vratish od njega
Ajde trgni se i postani zrela zenska osoba a ne balavica i idi kod ginekologa, ne mora biti nishta slichno kandidi, mozda je neka bakterijici, to se izlechi vaginaletala, retko oralnom terapijom i sve ce biti ok!
Dodj mi da zamrzim sve majke u ovoj zemlji shto su svoje cerke vaspitale da je sramota ici kod ginekologa

Ginekolozi nisu mesari i hirurzi i babaroge i veshtice, to su ljudi koji su zavrshili medicinu, pa specijalizaciju, tako da njima tvoje telo i tvoj problem nece biti nishta strashno, nece njih biti sramota kad te budu pregledali i nece ti nishta prebacivati i tuci te iil povrediti. Pregled je vishe nego jednostavan, nijajo bolan i treba na svakih 6 meseci da odesh na pregled, tako chuvash svoje organe, svog patnera, svoju vezu, svoju srecu u zivotu....
Tako da, begaj kod ginekologa i da te nismo vishe chuli dok se ne vratish od njega

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.