Pojačan sekret

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

su
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 11:07 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pojačan sekret

Post od su »

Molim Vas da mi pomognete,

Imam stalno problema sa vaginalnim sekretom.Išla sam kod ginekologa i ginegološki je sve u redu.nekoliko puta kada mi je dijagnosticiran III stepen čistoće koristila sam vaginalete koje mi je doktor prepisao. Tada mi se povuče sekret, ali prvom prehladom opet se vrati. Šta da radim? Da li postoji neki prirodan način za smanjenje sekreta, jer ne mogu svakih malo ići kod ginekologa!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Morash da vodish rachuna o svojoj ishrani (izbaci slatkishe i ubaci vodu) i o higijeni (redovno sprovodi temeljnu higijenu genitalne regije i baci sav sintetichki vesh, nosi samo pamuk koji se iskuvava), o svom imunom sistemu (probaj sa Ecomerom, 2 kapsule dnevno) i o nachinu i vrsti odnosa koji upraznjavash (prljave ruke, cigare, odnos bez kondoma, oralni sex) i rizike za pojachavanje sekreta cesh svesti na minimum!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
su
Novi član
Novi član

Draga Tamara,

Post od su »

Hvala puno! Vodim računa o nekim stvarima koje si navela : redovna higijena,cigari,prljave ruke. Jedem jako malo slatkiša jer i nisam neki ljubitelj, vodu sam počela intezivnije da pijem u poslednje vrijeme. Što se tiče sexa ne koristim žaštitu, jer pokušavam da ostanem trudna! Da li postoje neke vaginalete koje su djelotvorne za pojačan sekret, a na prirodnoj su bazi? Neke koje mogu da koristim bez ljekarskog uputa? da li postoji neki čaj koji je dobar za pojačan sekret?
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Kazu da je dobra bela mrtva kopriva i virak.
su
Novi član
Novi član

Post od su »

Da li se piju u kombinaciji ili odvojeno? Koliko dana i koja količina? Imate li neke vaginalete koje su dobre, a mogu se koristiti bez ljekarskog uputa?Zna li neko šta je još dobro?
gloria2
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:05 pm

Post od gloria2 »

Dobre su vagitorije na bazi kantarionovog ulja ili na bazi propolisa(Propovag),one su na prirodnoj bazi,a dobre su i povidon jod vagitorije,ako nisi alergična na jod.
su
Novi član
Novi član

Post od su »

Hvala Gloria! Probaću sa nekim od njih!
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član

Post od sunny_n »

su napisao:Da li se piju u kombinaciji ili odvojeno? Koliko dana i koja količina? Imate li neke vaginalete koje su dobre, a mogu se koristiti bez ljekarskog uputa?Zna li neko šta je još dobro?
Ja pijem caj od mesavine te dve biljke i to jednu solju dnevno. Procitala sam negde da ga treba piti 42 dana, jednu solju, ne vise i da je veoma delotvoran.
su
Novi član
Novi član

Post od su »

Hvala Sunny!
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

tamaraft napisao:Morash da vodish rachuna o svojoj ishrani (izbaci slatkishe i ubaci vodu) i o higijeni (redovno sprovodi temeljnu higijenu genitalne regije i baci sav sintetichki vesh, nosi samo pamuk koji se iskuvava), o svom imunom sistemu (probaj sa Ecomerom, 2 kapsule dnevno) i o nachinu i vrsti odnosa koji upraznjavash (prljave ruke, cigare, odnos bez kondoma, oralni sex) i rizike za pojachavanje sekreta cesh svesti na minimum!
tamarice,ja se davim u slatkisima, da li je moguce da oni uticu na pojacavanje sekreta???
onda sam pukla skrozzzzzzzz.......

:roll: :roll: :cry: :-?
caca-milica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 4:39 pm

Post od caca-milica »

hi... jel moze jedno pitanjce i pomoc??? zadnjih mesec dana imam pojacan sekret belicasto zuckaste boje,sa povremenim svrabom...sta da radim???bojim se ginekologa....pljiz...
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član

Post od sunny_n »

Najverovatnije da je u pitanju candida. Zasto se bojis ginekologa?
caca-milica
Novi član
Novi član

Post od caca-milica »

xe xe... malo sam vise nego stidljiva...plus nikad ga nisam posetila...tako da....hm hm...kako mogu da izlecim tu candidu???
caca-milica
Novi član
Novi član

Post od caca-milica »

xe xe... malo sam vise nego stidljiva...plus nikad ga nisam posetila...tako da....hm hm...kako mogu da izlecim tu candidu???da li ce to uticati na mog partnera???
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Stidish se otici kod dr a ne stidish se da imash odnose???

Ajde trgni se i postani zrela zenska osoba a ne balavica i idi kod ginekologa, ne mora biti nishta slichno kandidi, mozda je neka bakterijici, to se izlechi vaginaletala, retko oralnom terapijom i sve ce biti ok!

Dodj mi da zamrzim sve majke u ovoj zemlji shto su svoje cerke vaspitale da je sramota ici kod ginekologa :evil: :x

Ginekolozi nisu mesari i hirurzi i babaroge i veshtice, to su ljudi koji su zavrshili medicinu, pa specijalizaciju, tako da njima tvoje telo i tvoj problem nece biti nishta strashno, nece njih biti sramota kad te budu pregledali i nece ti nishta prebacivati i tuci te iil povrediti. Pregled je vishe nego jednostavan, nijajo bolan i treba na svakih 6 meseci da odesh na pregled, tako chuvash svoje organe, svog patnera, svoju vezu, svoju srecu u zivotu....

Tako da, begaj kod ginekologa i da te nismo vishe chuli dok se ne vratish od njega :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori