Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Aha, e dobro je da sam potpisao, ima sada da potrazim ljude da i oni potpisu!
Pposto znam ljude koji se muce bas dugo da dobiju dete.... Ima sada da nadjem jos ljudi.
Pero, ti si jedna dusa- evo ti pusa!
Inace, napravljena je vec grupa na facebooku (danas)/ "vas potpis za vise beba"!!!
:
Nisam stigla jos da je pogledam..., ali mozes da prosledjujes na druge forume
Kod:
za lako pozivanje svih prijatelja u grupu mozete da kliknete na "Predlozi prijateljima" a onda u adress baru (tamo gde pisete adrese sajtova ) iskopirate ovaj kod :
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}
E jezik pregrizla, de bas svaka? Mnogo je bre, da mi ne bude zlo !?
Huntere, pa bas ti je tesko udovoljiti
Neka, od viska glava ne boli!
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
da vas obavestim da nam se u akciji pridruzila i Majka Hrabrost
Evo sat pise:
Majka Hrabrost napisao:Samo da vas sve zajedno pozdravim i kažem jedno veliko: BRAVO!
Svaka čast i samo napred!
Imate punu podršku Građanske inicijative "Majka Hrabrost".
Namera mi je uskoro objaviti vaš apel za potpisivanje peticije na blogu B92, gde pišem pod sajber-nikom Krugolina Borup.
Nadam me da će da pomogne. Bilo bi dobro i da se vi organizujete da neko "dežura na blogu", pošto procenjujem da će biti dosta komentara i pitanja, a ja se ne razumem dovoljno dobro u problematiku, pa bi najbolje bilo da se neko od vas - ko je već registrovan, ili nije registrovan ali je voljan registrovati se - uključi u diskusiju.
Pitanje: koliko ste do sad skupili potpisa za peticiju?
Pozdrav i samo napred!
Branka Stamenković
Predsednica GI "Majka Hrabrost"