NACULA SAM DA JE KRENULO PRIJAVLJIVANJE ZA VANTELESNU?BILA BIH ZAHVALNA SVAKOME KO BI MI DAO INSTRUKCIJE U VEZI PROCEDURE,GDE DA SE OBRATIM...I KAKO SE VRSI SELEKCIJA?
NISTA MI NIJE POZNATO U VEZI TE AKCIJE KOJU JE POKRENULO MINISTARSTVO ZDRAVLJA.
UNAPRED ZAHVALJUJEM SE SVIMA
DA LI JE POCELO PRIJAVLJIVANJE ZA VANTELESNU?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 12:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
to je pocelo jos prosle godine u julu, bar sto se tice N. Fronta,prijavilo se preko 2000 parova,a rade trista godisnje tako da ako se sada prijavis dolazis na red za sedam godina!!!
Provereno,ja sam bila u programu,radjena vantelesna u decembru i nije uspelo!
Inace uspesnost je katastrofalna,manje od 1%,ali vredi probati,nikad se ne zna!
Provereno,ja sam bila u programu,radjena vantelesna u decembru i nije uspelo!
Inace uspesnost je katastrofalna,manje od 1%,ali vredi probati,nikad se ne zna!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 12:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ako je pitanje bilo upuceno meni- odlucila sam se za dr. Ivanovic,sredinom aprila idem na konsultacije,pa tamo na leto ili pocetkom septembra!
Ipak se sve vrti oko novca,zaista sam se nadala da ce se nesto u ovoj zemlji promeniti,ali njihov odnos prema pacijentima je u najmanju ruku neozbiljan ( sestrama svaka cast,mislim na doktore) sto se vidi iz primera dr. Prorocica koji je nedavno smenjen i iskreno se nadam da se nece zavrsiti samo na tome bar kada je on u pitanju!
Ne pricam ovo zato sto meni nije uspelo,bio je to prvi pokusaj i sanse nisu velike ali od toliko zena samo 9 trudnoca ( podatak od pocetka ove god) mislim da je katastrofa!
Ipak se sve vrti oko novca,zaista sam se nadala da ce se nesto u ovoj zemlji promeniti,ali njihov odnos prema pacijentima je u najmanju ruku neozbiljan ( sestrama svaka cast,mislim na doktore) sto se vidi iz primera dr. Prorocica koji je nedavno smenjen i iskreno se nadam da se nece zavrsiti samo na tome bar kada je on u pitanju!
Ne pricam ovo zato sto meni nije uspelo,bio je to prvi pokusaj i sanse nisu velike ali od toliko zena samo 9 trudnoca ( podatak od pocetka ove god) mislim da je katastrofa!
Mojim prijateljima je "određena dijagnoza" da mogu imati dece samo veštačkom oplodnjom, pa su i oni bili prijavljeni u program koji se spominje. Rečeno im je da su primljeni i obavili su sve analize (koje se inače dosta plaćaju iako je sam program besplatan), kada su došli da zakažu termin za oplodnju rekli su im da su se oni pričali i složili se da neće raditi kod njih veštačku oplodnju zato što je problem u njemu i da oni primaju samo lakše slučajeve.
Ovo im je rečeno posle 6 meseci čekanja (a oni su imali sreće jer su se prijavili među prvima) i posle primanja u program.
Oni su se odlučili sada za jednu kliniku u Budimpešti. Ako želite mogu se raspitati.
Ovo im je rečeno posle 6 meseci čekanja (a oni su imali sreće jer su se prijavili među prvima) i posle primanja u program.
Oni su se odlučili sada za jednu kliniku u Budimpešti. Ako želite mogu se raspitati.